Puhelun vastaustunnuksen asettaminen

Jos laite on syvässä lepotilassa tietyn ajan, laite siirtyy virrankatkaisutilaan riippuen mallista ja asetuksista. Laite ei siirry virrankatkaisutilaan sen ollessa yhdistettynä verkkoon tai puhelinlinjaan tai kun sen muistissa on suojattuja tulostustietoja(saatavana tietyissä malleissa).
  • Aloita tulostus painamalla ohjauspaneelissa image ja lähettämällä sitten tulostustyö.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Säästötoiminnot], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Autom sammutus], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image näyttääksesi vaihtoehdon [8tuntia], [4tuntia], [2tuntia], [1tunti] tai [Ei] ja paina sitten OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Autom sammutus].
  2. Paina haluamaasi vaihtoehtoa: [Ei], [1tunti], [2tuntia], [4tuntia] tai [8tuntia].
  3. Paina image.