Tietoja syvästä lepotilasta

Jos laite on lepotilassa eikä vastaanota töitä tietyn ajan kuluessa, laite siirtyy syvään lepotilaan automaattisesti. Aika riippuu mallista ja asetuksista.

Syvä lepotila kuluttaa vähemmän virtaa kuin lepotila.

image
Syvän lepotilan asetusta ei voi poistaa käytöstä ympäristösyistä.

Soveltuvat mallit

Laitteen ohjauspaneeli syvässä lepotilassa

Laitteen aktivoivat olosuhteet

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

LCD-näytössä näkyy Lepotila.

• Laite vastaanottaa työn.
  • Ohjauspaneelin painiketta painetaan.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Nestekidenäytön taustavalo sammuu ja virran merkkivalo kirkastuu ja himmenee.

• Laite vastaanottaa työn.

• Joku painaa painiketta image tai image tai kosketustoiminnolla varustettua nestekidenäyttöä.