Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Status Monitor on määritettävä yhden tai usean laitteen valvontaan tarkoitettu ohjelmistotyökalu, jonka avulla saat virheiden ilmoitukset välittömästi.
  • Tee jokin seuraavista:
    • Kaksoisnapsauta tehtävärivin image-kuvaketta.
    • Käynnistä image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusvalikkoa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.
    Vianetsintä
    Voit siirtyä tukisivustolle napsauttamalla Vianetsintä-painiketta.
    Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita?
    Napsauta Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita? -painiketta, jos haluat lisätietoja aidoista Brother-tarvikkeista.