Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Asiakirjan tulostus BR-Script3-tulostinohjaimen avulla (PostScript® 3 kielen emulointi) (Windows)

Asiakirjan tulostus BR-Script3-tulostinohjaimen avulla (PostScript® 3 kielen emulointi) (Windows)

BR-Script3-tulostinohjaimen avulla voit tulostaa PostScript®-tietosi selkeämmin.

Asenna PS-ohjain (BR-Script3-tulostinohjain) mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteesta support.brother.com/downloads.

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse laitteen malli, jonka nimessä on BR-Script3, ja napsauta sitten tulostimen asetus- tai ominaisuuspainiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
    image
  3. Muuta tulostuksen perusasetuksia napsauttamalla Asettelu-, Paperi ja laatu- tai Suojattu tulostus -välilehteä. (saatavana tietyissä malleissa)
    Muuta tulostuksen lisäasetuksia napsauttamalla Asettelu- tai Paperi ja laatu-välilehteä ja napsauttamalla sitten Lisäasetukset...-painiketta. Valitse OK.
  4. Napsauta OK.
  5. Tulostus käynnistyy.