Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Laitteen verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia > Laitteellani ei voi tulostaa, skannata tai vastaanottaa PC-FAX-tiedostoja verkon kautta

Laitteellani ei voi tulostaa, skannata tai vastaanottaa PC-FAX-tiedostoja verkon kautta

Syy Toimenpide Yhteys
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon. (Verkkoskannaus ei toimi. )
  • Windows

Määritä kolmannen osapuolen suojaus-/palomuuriohjelmisto sallimaan verkkoskannaus. Lisää portti 54925 verkon PC-Fax-vastaanottoa varten kirjoittamalla seuraavat tiedot:

• Kohdassa Name (Nimi):

Kirjoita mikä tahansa kuvaus, kuten esimerkiksi Brother-verkkoskannaus.

• Kohdassa Port number (Porttinumero):

Kirjoita 54925.

• Kohdassa Protocol (Protokolla):

UDP on valittuna.

Katso lisätietoja kolmannen osapuolen suojaus-/palomuuriohjelmiston mukana toimitetusta käyttöohjeesta tai ota yhteys ohjelmiston valmistajaan.

• Mac

(Brother iPrint&Scan)

Valitse Finder -valikkorivillä Siirry > Ohjelmat ja kaksoisosoita sitten Brother iPrint&Scan -kuvaketta. Brother iPrint&Scan -ikkuna aukeaa. Napsauta Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten verkkolaitteesi uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Kiinteä/langaton
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon. (Verkon PC-Fax-vastaanottotoiminto ei toimi.)

(Windows)

Määritä kolmannen osapuolen suojaus-/palomuuriohjelmisto sallimaan PC-FAX-vastaanotto. Lisää portti 54926 verkon PC-Fax-vastaanottoa varten kirjoittamalla seuraavat tiedot:

• Kohdassa Name (Nimi):

Kirjoita mikä tahansa kuvaus, esimerkiksi Brother PC-FAX-vastaanotto.

• Kohdassa Port number (Porttinumero):

Kirjoita 54926.

• Kohdassa Protocol (Protokolla):

UDP on valittuna.

Katso lisätietoja kolmannen osapuolen suojaus-/palomuuriohjelmiston mukana toimitetusta käyttöohjeesta tai ota yhteys ohjelmiston valmistajaan.

Kiinteä/langaton
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon.

Jotkin tietoturvaohjelmistot saattavat estää käytön myös onnistuneen asennuksen jälkeen näyttämättä varoitusviestiä.

Katso ohjeet käyttöoikeuden myöntämisestä tietoturvaohjelmistostasi tai kysy ohjelmiston valmistajalta.

Kiinteä/langaton

Brother-laitteellesi ei ole määritetty käytettävissä olevaa IP-osoitetta.

• Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.

Varmista, että sekä tietokoneen että Brother-laitteen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.

Kysy verkonvalvojalta lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen vahvistamisesta.

• Windows

Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite verkkoyhteyden korjaustyökalun avulla.

Kiinteä/langaton
Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa.
  • Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa. Poista se.
  • Muussa tapauksessa kaksoisnapsauta tulostimen kuvaketta seuraavassa kansiossa ja peruuta kaikki asiakirjat:
    • Windows 11

Napsauta image > Kaikki sovellukset > Windows-työkalut > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 ja Windows Server 2022

Valitse image > Windows-järjestelmä > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet (Laitteisto) -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012 R2

Napsauta Ohjauspaneeli Käynnistä-näytöllä. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun näyttöön tulee valikkorivi, napsauta Asetukset > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet > Tulostimet.

• Mac

Napsauta Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit.

Kiinteä/langaton
Laitettasi ei ole yhdistetty langattomaan verkkoon.

Tulosta WLAN-raportti ja tarkasta virhekoodi tulostetusta raportista.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: WLAN-raportin tulostus

Langaton

Jos olet tarkastanut ja kokeillut kaikki edellä mainitut, mutta ongelma jatkuu, poista ohjainten (Windows) ja ohjelmiston asennus ja asenna uusimmat versiot uudelleen.