Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset

Vastaanotto muistiin -asetukset

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Ohjaa saapuvia fakseja käyttämällä Vastaanotto muistiin -toimintoja, kun et ole laitteen luona. Vain yhtä Vastaanotto muistiin -toimintoa voi käyttää kerrallaan.

Vastaanotto muistiin -asetukseksi voidaan määrittää:

• Tietokoneen-faksin vastaanotto
  • Faksin eteenpäin välittäminen
  • Faksin tallennus
  • Edelleenlähetys pilvipalveluun (laite lähettää vastaanotetut faksit edelleen verkkopalveluihin.)
  • Edelleenlähetys verkkoon (Laite lähettää vastaanotetut faksit edelleen verkkokohteeseen.)
  • Pois päältä