Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Faksien tallennustoiminnon avulla voit tallentaa saapuvia fakseja laitteen muistiin. Voit hakea tallennettuja faksiviestejä muualla sijaitsevasta faksilaitteesta kaukonoutokomennoilla. Laitteesi tulostaa jokaisen tallennetun faksin varakopion.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina [Faksitallennus]-painiketta.
    image
    Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei]. Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite myös tulostaa kopion laitteella vastaanotetuista fakseista.
  3. Paina image.