Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Jos puhut laitteeseen liitettyyn puhelimeen ja toinen osapuoli puhuu samoin omaan faksilaitteeseensa liitettyyn puhelimeen, toinen osapuoli voi keskustelun lopuksi lähettää sinulle faksin, ennen kuin katkaisette puhelun.

Laitteen ADS:n on oltava tyhjä.

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan asiakirja laitteeseen ja painamaan aloitus- tai lähetysnäppäintä.
  2. Kun kuulet CNG-ääniä (hitaasti toistuvia piippauksia), paina [Faksin käynnistys].
  3. Vastaanota faksi painamalla [Vastaanota].
  4. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.