Koti > Suojaus > IPsec-protokollan käyttö > IPsecin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

IPsecin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

IPsec-yhteyden ehdot koostuvat kahdesta Template (Malli)-tyypistä: Address (Osoite) ja IPsec. Voit määrittää enintään 10 yhteysehtoa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Security (Suojaus)>IPsec.
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Määritä asetukset.
    Valinta Kuvaus
    Status (Tila)

Ota tai poista IPsec käytöstä.

Negotiation Mode (Neuvottelutila)

Valitse Negotiation Mode (Neuvottelutila) IKE Phase 1:lle. IKE on protokolla, jonka avulla voidaan vaihtaa salausavaimia salatun tietoliikenteen käyttämiseksi IPsec-protokollan avulla.

Main (Pääasiallinen) -tilassa käsittelynopeus on hidas, mutta suojaustaso korkea. Aggressive (Aggressiivinen) -tilassa käsittelynopeus on nopeampi kuin Main (Pääasiallinen) -tilassa, mutta suojaustaso on alempi.

All Non-IPsec Traffic (Kaikki muu kuin IPsec-liikenne)

Valitse muiden kuin IPsec-pakettien kohdalla käytettävä toimenpide.

Web Services -protokollaa käytettäessä on valittava Allow (Salli) toiminnolle All Non-IPsec Traffic (Kaikki muu kuin IPsec-liikenne). Web Services -protokollaa ei voi käyttää, jos valitset Drop (Pudota)-valinnan.

Broadcast/Multicast Bypass (Lähetyksen/monilähetyksen ohitus)

Valitse Enabled (Käytössä) tai Disabled (Ei käytössä).

Protocol Bypass (Protokollan ohitus)

Valitse haluamiesi asetusten valintaruudut.

Rules (Säännöt)

Aktivoi malli valitsemalla Enabled (Käytössä) -valintaruutu. Jos valitset useita valintaruutuja, pienemmillä luvuilla numeroidut valintaruudut ovat etusijalla, mikäli valintaruutujen asetukset ovat ristiriidassa.

Napsauta sen Address Template (Osoitemalli) -asetuksen pudotusluetteloa, jota käytetään IPsec-yhteysolosuhteisiin. Napsauta Add Template (Lisää malli) lisätäksesi Address Template (Osoitemalli)n.

Napsauta sen IPsec Template (IPsec-malli) -asetuksen pudotusluetteloa, jota käytetään IPsec-yhteysolosuhteisiin. Napsauta Add Template (Lisää malli) lisätäksesi IPsec Template (IPsec-malli)n.

6. Valitse Submit (Lähetä).

Jos asetusten käyttöönotto edellyttää laitteen käynnistämistä uudelleen, uudelleenkäynnistyksen vahvistusikkuna ilmestyy näytölle.

Jos Rules (Säännöt) -taulukossa käyttöön ottamassasi mallissa on tyhjä kohde, näyttöön tulee virhesanoma. Vahvista valintasi ja valitse Submit (Lähetä) uudelleen.