Koti > Suojaus > IPsec-protokollan käyttö > IPsec-osoitemallin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

IPsec-osoitemallin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Security (Suojaus)>IPsec Address Template (IPsec-osoitemalli).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Voit poistaa Delete (Poista) napsauttamalla Address Template (Osoitemalli) -painiketta. Jos Address Template (Osoitemalli) on käytössä, sitä ei voi poistaa.
  6. Napsauta Address Template (Osoitemalli)a, jonka haluat luoda. IPsec Address Template (IPsec-osoitemalli) ilmestyy näytölle.
  7. Määritä asetukset.
    Valinta Kuvaus
    Template Name (Mallin nimi)

Anna mallin nimi (enintään 16 merkkiä).

Local IP Address (Paikallinen IP-osoite)
    • IP Address (IP-osoite)

Määritä IP-osoite. Valitse pudotusluettelosta ALL IPv4 Address (KAIKKI IPv4-osoitteet), ALL IPv6 Address (KAIKKI IPv6-osoitteet), ALL Link Local IPv6 (KAIKKI Link Local IPv6 -osoitteet) tai Custom (Mukautettu).

Jos valitset pudotusluettelosta valinnan Custom (Mukautettu), syötä IP-osoite (IPv4 tai IPv6) tekstiruutuun.

• IP Address Range (IP-osoitealue)

Kirjoita IP-alueen aloittava ja lopettava IP-osoite tekstiruutuihin. Jos alueen aloittava ja lopettava IP-osoite eivät ole IPv4- tai IPv6-muotoon standardoituja tai jos lopettava IP-osoite on lyhyempi kuin aloittava osoite, seurauksena on virhe.

• IP Address / Prefix (IP-osoite / etuliite)

Määritä IP-osoite CIDR-mallin mukaisesti.

Esimerkiksi 192.168.1.1/24

Koska etuliite on määritetty 24-bittisen aliverkon peitteen (255.255.255.0) muodossa osoitteelle 192.168.1.1, osoitteet 192.168.1.### ovat kelvollisia.

Remote IP Address (IP-etäosoite)
    • Any (Mikä tahansa)

Jos valitset Any (Mikä tahansa), kaikki IP-osoitteet ovat käytössä.

• IP Address (IP-osoite)

Kirjoita IP-osoite (IPv4 tai IPv6) tekstiruutuun.

• IP Address Range (IP-osoitealue)

Kirjoita IP-alueen ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite. Jos alueen ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite eivät ole IPv4- tai IPv6-muotoon standardoituja tai jos viimeinen IP-osoite on pienempi kuin ensimmäinen osoite, seurauksena on virhe.

• IP Address / Prefix (IP-osoite / etuliite)

Määritä IP-osoite CIDR-mallin mukaisesti.

Esimerkiksi 192.168.1.1/24

Koska etuliite on määritetty 24-bittisen aliverkon peitteen (255.255.255.0) muodossa osoitteelle 192.168.1.1, osoitteet 192.168.1.### ovat kelvollisia.

8. Napsauta Submit (Lähetä).
    image

Jos muutat käytössä olevan mallin asetuksia, määritysten aktivointi edellyttää laitteen käynnistämistä uudelleen.