Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Virhesanomat

Virhesanomat

Yleisimmät virheviestit on kuvattu taulukossa.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Virhesanomat
Syy
Toimenpide

Ei voi yhdistää

Liitettyjen laitteiden enimmäismäärä on saavutettu.

Wi-Fi Direct -verkkoon on jo yhdistetty enimmäismäärä mobiililaitteita, kun Brother-laite on ryhmän omistaja.

Yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen, kun Brother-laitteen ja toisen mobiililaitteen välinen yhteys on katkaistu. Voit vahvistaa yhteyden tilan tulostamalla verkkoasetusraportin.

Todentamisvirhe. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Todennusasetuksesi Tallenna tulostusloki verkkoon -ominaisuudelle ei ole oikea.

• Varmista, että Username (Käyttäjätunnus) ja Password (Salasana) -asetukset ovat oikein kohdassa Authentication Setting (Todennusasetus). Jos käyttäjätunnus on verkkoalueen osa, syötä käyttäjätunnus jommallakummalla seuraavista tyyleistä: käyttäjä@verkkoalue tai verkkoalue\käyttäjä.
  • Varmista, että lokitiedostopalvelimen aika vastaa SNTP-palvelimen aikaa tai Date&Time (Päivämäärä ja aika) -asetuksia.
  • Varmista, että SNTP-palvelimen aika-asetukset on määritetty oikein, jotta aika vastaa Kerberoksen tai NTLMv2:n todennukseen käyttämää aikaa. Jos SNTP-palvelinta ei ole, varmista, että Date&Time (Päivämäärä ja aika)- ja Time Zone (Aikavyöhyke)-asetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisen hallinnan tai ohjauspaneelin avulla, jotta laitteen aika vastaa todennuksen tuottavan palvelimen aikaa.
Yhteysvirhe

Muut laitteet yrittävät muodostaa yhteyttä Wi-Fi Direct -verkkoon samanaikaisesti.

Varmista, ettei Wi-Fi Direct -verkkoon yritä yhdistää muita laitteita ja yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen.

Yht. ei saatu

Brother-laitteesi ja mobiililaitteesi eivät voi olla tiedonsiirtoyhteydessä Wi-Fi Direct -verkon määrityksen aikana.

• Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos käytät PIN-koodia WPS-suojaukseen, varmista, että olet syöttänyt oikean PIN-koodin.
Tiedoston käyttövirhe, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei voi käyttää Tallenna tulostusloki verkkoon -ominaisuuden kohdekansiota.

• Varmista, että kohdekansion nimi on oikein.
  • Varmista, että kohdekansioon voidaan kirjoittaa.
  • Varmista, ettei tulostuslokitiedosto ole lukittu. Jos se on, ota yhteyttä verkonvalvojaan.
Lokin käyt.virhe

Olet valinnut WWW-pohjaisessa hallinnassa vaihtoehdon Cancel Print (Peruuta tulostus) osiossa Error Detection Setting (Virheen tunnistusasetus) ominaisuuden Store Print Log to Network (Tallenna tulostusloki verkkoon) kohdalla.

Odota noin 60 sekuntia viestin näkyessä LCD-näytöllä.

Ei laitetta

Brother-laite ei löytänyt mobiililaitettasi Wi-Fi Direct -verkon määrityksen aikana.

• Varmista, että laite ja mobiililaite ovat Wi-Fi Direct -tilassa.
  • Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos määrität Wi-Fi Direct -verkkoa manuaalisesti, varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan.
  • Jos mobiililaite sisältää määrityssivun IP-osoitteen hankkimista varten, varmista, että mobiililaitteen IP-osoite on määritetty DHCP:n avulla.
Palv. aikakatkaisu. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei voi muodostaa yhteyttä Tallenna tulostusloki verkkoon -ominaisuuden palvelimeen.

• Varmista, että palvelimen osoite on oikein.
  • Varmista, että palvelin on yhteydessä verkkoon.
  • Varmista, että laite on yhteydessä verkkoon.
Väärä pvm ja aika. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei hae aikaa SNTP-palvelimelta tai et ole määrittänyt laitteen päivämäärää ja aikaa.

• Varmista, että SNTP-aikapalvelimen yhteysasetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa.
  • Varmista, että laitteesi Date&Time (Päivämäärä ja aika)-asetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Virhesanomat
Syy
Toimenpide
Enimmäismäärä laitteita on jo kytketty Wi-Fi Directin kautta.

Wi-Fi Direct -verkkoon on jo yhdistetty enimmäismäärä mobiililaitteita, kun Brother-laite on ryhmän omistaja.

Yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen, kun Brother-laitteen ja toisen mobiililaitteen välinen yhteys on katkaistu. Voit vahvistaa yhteyden tilan tulostamalla verkkoasetusraportin.

Todentamisvirhe, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Todennusasetuksesi Tallenna tulostusloki verkkoon -ominaisuudelle ei ole oikea.

• Varmista, että Username (Käyttäjätunnus) ja Password (Salasana) -asetukset ovat oikein kohdassa Authentication Setting (Todennusasetus). Jos käyttäjätunnus on verkkoalueen osa, syötä käyttäjätunnus jommallakummalla seuraavista tyyleistä: käyttäjä@verkkoalue tai verkkoalue\käyttäjä.
  • Varmista, että lokitiedostopalvelimen aika vastaa SNTP-palvelimen aikaa tai Date&Time (Päivämäärä ja aika) -asetuksia.
  • Varmista, että SNTP-palvelimen aika-asetukset on määritetty oikein, jotta aika vastaa Kerberoksen tai NTLMv2:n todennukseen käyttämää aikaa. Jos SNTP-palvelinta ei ole, varmista, että Date&Time (Päivämäärä ja aika)- ja Time Zone (Aikavyöhyke)-asetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisen hallinnan tai ohjauspaneelin avulla, jotta laitteen aika vastaa todennuksen tuottavan palvelimen aikaa.
Tarkista käyttäjätunnus ja salasana.

Kerberos-todennusvirhe.

Varmista, että olet syöttänyt oikean käyttäjänimen ja salasanan Kerberos-palvelimelle. Ota yhteyttä verkonvalvojaan saadaksesi lisätietoja Kerberos-palvelimen asetuksista.

Brother-laitteen päivämäärän, kellonajan ja aikavyöhykkeen asetukset eivät ole oikein.

Varmista laitteesi päivämäärä-, aika- ja aikavyöhykeasetukset.

Nimipalvelimen määritys ei ole oikea.

Ota yhteyttä verkonvalvojaan saadaksesi tietoa DNS-palvelimen asetuksista.

Brother-laite ei voi muodostaa yhteyttä Kerberos-palvelimeen.

Ota yhteyttä verkonvalvojaan saadaksesi tietoa Kerberos-palvelimen asetuksista.

Yhteysvirhe

Muut laitteet yrittävät muodostaa yhteyttä Wi-Fi Direct -verkkoon samanaikaisesti.

• Varmista, ettei Wi-Fi Direct -verkkoon yritä yhdistää muita laitteita ja yritä määrittää Wi-Fi Direct -asetukset uudelleen.
Yhteys epäonnistu

Brother-laitteesi ja mobiililaitteesi eivät voi olla tiedonsiirtoyhteydessä Wi-Fi Direct -verkon määrityksen aikana.

• Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos käytät PIN-koodia WPS-suojaukseen, varmista, että olet syöttänyt oikean PIN-koodin.
Tiedoston käyttövirhe, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei voi käyttää Tallenna tulostusloki verkkoon -ominaisuuden kohdekansiota.

• Varmista, että kohdekansion nimi on oikein.
  • Varmista, että kohdekansioon voidaan kirjoittaa.
  • Varmista, ettei tulostuslokitiedosto ole lukittu. Jos se on, ota yhteyttä verkonvalvojaan.
Lokin käyttövirhe

Olet valinnut WWW-pohjaisessa hallinnassa vaihtoehdon Cancel Print (Peruuta tulostus) osiossa Error Detection Setting (Virheen tunnistusasetus) ominaisuuden Store Print Log to Network (Tallenna tulostusloki verkkoon) kohdalla.

Odota noin 60 sekuntia viestin näkyessä LCD-näytöllä.

Ei laitetta

Brother-laite ei löytänyt mobiililaitettasi Wi-Fi Direct -verkon määrityksen aikana.

• Varmista, että laite ja mobiililaite ovat Wi-Fi Direct -tilassa.
  • Siirrä mobiililaite lähemmäs Brother-laitetta.
  • Siirrä Brother-laite ja mobiililaite esteettömälle alueelle.
  • Jos määrität Wi-Fi Direct -verkkoa manuaalisesti, varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan.
  • Jos mobiililaite sisältää määrityssivun IP-osoitteen hankkimista varten, varmista, että mobiililaitteen IP-osoite on määritetty DHCP:n avulla.
Palv. aikakatkaisu, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei voi muodostaa yhteyttä Tallenna tulostusloki verkkoon -ominaisuuden palvelimeen.

• Varmista, että palvelimen osoite on oikein.
  • Varmista, että palvelin on yhteydessä verkkoon.
  • Varmista, että laite on yhteydessä verkkoon.
Palv. aikakatkaisu

Brother-laite ei voi muodostaa yhteyttä LDAP-palvelimeen.

• Varmista, että palvelimen osoite on oikein.
  • Varmista, että palvelin on yhteydessä verkkoon.
  • Varmista, että laite on yhteydessä verkkoon.

Brother-laite ei voi muodostaa yhteyttä Active Directory -palvelimeen.

• Varmista, että palvelimen osoite on oikein.
  • Varmista, että palvelin on yhteydessä verkkoon.
  • Varmista, että laite on yhteydessä verkkoon.
Väärä pvm ja aika. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.

Brother-laite ei hae aikaa SNTP-palvelimelta tai et ole määrittänyt laitteen päivämäärää ja aikaa.

• Varmista, että SNTP-aikapalvelimen yhteysasetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa.
  • Varmista, että laitteesi Date&Time (Päivämäärä ja aika)-asetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa.
Sisäinen virhe

Brother-laitteen LDAP-protokolla on pois käytöstä.

Vahvista todennusmenetelmä ja ota tarvittava protokolla käyttöön WWW-pohjaisessa hallinnassa.

Brother-laitteen CFIS-protokolla on pois käytöstä.