Home > Kopiëren > Gekopieerde afbeeldingen vergroten of verkleinen

Gekopieerde afbeeldingen vergroten of verkleinen

Selecteer een vergrotings- of verkleiningspercentage om uw gekopieerde gegevens een ander formaat te geven.
image

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image of image om het gewenste aantal kopieën in te voeren.
  3. Druk op Copy/Scan Options (Kopie/Scan Opties).
  4. Druk op image of image om [Vergr./verklein] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de gewenste optie te selecteren. Druk op OK.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u de optie [Vergroten] of [Verkleinen] selecteert, drukt u op image of image om het gewenste vergrotings- of verkleiningspercentage te selecteren. Druk op OK.
    • Als u [Aangep(25-400%)] selecteert, drukt u op image of image om een vergrotings- of verkleiningspercentage tussen [25%] en [400%] in te voeren en drukt u vervolgens op OK.
    • Wanneer u [100%] selecteert, gaat u naar de volgende stap.
  7. Wanneer u klaar bent, drukt u op Mono Start (Mono Start) of Colour Start (Kleur Start).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image [Kopiëren].
  3. Voer het aantal kopieën in.
  4. Druk op image[Opties]>[Vergr./verklein].
  5. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de beschikbare opties weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u [Vergroten] of [Verkleinen] selecteert, drukt u op het vergrotings- of verkleiningspercentage dat u wilt gebruiken.
    • Als u [Aangepast(25-400%)] selecteert, drukt u op image(backspace) om het weergegeven percentage te wissen, of drukt u op image om de cursor te verplaatsen, en voert u vervolgens een vergrotings- of verkleiningspercentage tussen [25] en [400] in.

Druk op [OK].

• Als u [100%] heeft geselecteerd, gaat u naar de volgende stap.
  7. Druk op [OK] wanneer u klaar bent. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
  8. Druk op [Kleur Start] of [Mono Start].