Home > Kopiëren > Een identiteitskaart kopiëren

Een identiteitskaart kopiëren

image

U dient zich bij het kopiëren van identiteitskaarten aan de daarvoor geldende regels te houden. Meer gedetailleerde informatie imageimage Handleiding product veiligheid

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Plaats een identiteitskaart met de bedrukte zijde naar onder nabij de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    image

1: Afstand 4,0 mm of meer (bovenaan, links)

2. Druk op 2 in 1 (ID) Copy (2 op 1 (ID) kopie).
  3. Druk op image of image om het gewenste aantal kopieën in te voeren.
  4. Druk op Mono Start (Mono Start) of Colour Start (Kleur Start).
    Het apparaat scant één zijde van de identiteitskaart.
  5. Zodra het apparaat de eerste zijde heeft gescand, draait u de identiteitskaart om.
    image
  6. Druk op Mono Start (Mono Start) of Colour Start (Kleur Start) om de andere zijde te scannen.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Plaats uw identiteitskaart naar beneden gericht in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    image

1: Afstand 4,0 mm of groter (bovenaan, links)

2. Druk op image [Kopiëren].
  3. Druk op [ID].
  4. Voer het aantal kopieën in.
  5. Druk op [Kleur Start] of [Mono Start].
    Het apparaat scant één zijde van de identiteitskaart.
  6. Zodra het apparaat de eerste zijde heeft gescand, draait u de identiteitskaart om.
    image
  7. Druk op [Doorgaan] om de andere zijde te scannen.