Faxberichten naar een ander apparaat overzetten

Gerelateerde modellen:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

U moet uw stations-ID instellen voordat u faxberichten naar een ander faxapparaat verzendt.

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Fax overdracht].
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als op de LCD [Geen dataopslag] wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat. Druk op [Sluiten]. Druk op image.
    • Voer het faxnummer in waarnaar de faxen moeten worden doorgestuurd.
  3. Druk op [Fax start].