Hjem > Fejlfinding > Fejl- og vedligeholdelsesmeddelelser

Fejl- og vedligeholdelsesmeddelelser

Som med alle andre avancerede kontormaskiner kan der forekomme fejl, og forbrugsvarer skal udskiftes. Når dette sker, identificerer maskinen fejlen eller den krævede rutinemæssig vedligeholdelse og viser den relevante meddelelse. De mest almindelige fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser vises i tabellen.

Følg vejledningen i kolonnen Handling for at rette en fejl og slette meddelelsen.

Du kan selv rette de fleste fejl og udføre rutinemæssig vedligeholdelse. Hvis du har brug for flere tip: Besøg support.brother.com/faqs.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Adgang nægtet

Den ønskede funktion er begrænset af Secure Function Lock 3.0.

Bed din administrator om at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås).

Bælte nær færd.

Bælteenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny bælteenhed, før Udskift bælte vises på displayet.

Dobbeltsidet

Maskinens baglåg er ikke helt lukket.

Luk maskinens baglåg, så det låses fast i lukket position.

Bakken til 2-sidet udskrivning er ikke installeret korrekt. Installer bakken til 2-sidet udskrivning, så den sidder korrekt i maskinen.

Forkert stør.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse.

Læg den korrekte papirstørrelse i bakken, og indstil papirstørrelse for bakken.

Grænse overskr.

Du har nået den udskriftsgrænse, der er angivet i Secure Function Lock 3.0.

Bed din administrator om at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås).

Hukommelse fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Gør et af følgende, hvis en kopiering er i gang:

• Tryk på Mono Start (Sort-hvid start) eller Colour Start (Farve start) for at kopiere de scannede sider.
  • Tryk på Stop/Exit (Stop/Afslut), og vent indtil de andre igangværende handlinger er fuldført, og prøv derefter igen.
Gør et af følgende, hvis en scanning er i gang:
  • Opdeling af dokumentet i flere dele.
  • Reducer opløsningen.
  • Reducer filstørrelsen.
  • Vælg PDF med høj kompression som filtype.

Hvis udskrivning er i gang, skal du trykke på Stop/Exit (Stop/Afslut) og derefter reducere udskriftsopløsningen.

Ingen bakke 1

Papirbakken er ikke isat eller er isat forkert.

Geninstaller den papirbakke, der angives på displayet.

Ingen bælteenhed

Bælteenheden er ikke sat i, eller er sat i forkert.

Installer bælteenheden igen.

Ingen spildtoner

Affaldstonerbeholderen er ikke sat i, eller er sat i forkert.

Geninstaller affaldstonerbeholderen.

Ingen toner

Tonerpatronen er ikke sat i, eller er sat forkert i.

Fjern tonerpatronen og tromleenheden. Fjern tonerpatronen fra tromlen, og sæt tonerpatronen tilbage i tromlen. Sæt tonerpatronen og tromleenheden tilbage i maskinen. Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tonerpatronen.

Ingen tromle

Tromlen er ikke installeret korrekt.

Sæt tonerpatronen og tromleenheden for den farve, der er angivet på displayet, i igen.

Intet papir B1

Der er ikke mere papir i maskinen, eller papiret er ikke lagt korrekt i papirbakken.

• Læg mere papir i papirbakken. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Kalibrer

Kalibreringen mislykkedes.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få sekunder, og tænd derefter igen. Udfør farve kalibreringen igen ved hjælp af displayet.

• Installer en ny bælteenhed.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kan ikke regist.

Din maskine kan ikke registrere tonerpatronen.

Fjern tonerpatronen og tromlen for den farve, der angives på displayet. Tag tonerpatronen ud, og sæt den tilbage i tromlen. Sæt tonerpatronen og tromlen i maskinen igen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tonerpatronen

Kan ikke scanne ##

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, og tænd den derefter igen.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kan ikke udskr. ##

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par minutter, og tænd den derefter igen.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kondensering

Der kan have dannes sig kondens inde i maskinen efter en ændring af rumtemperaturen.

Lad maskinen være tændt. Vent 30 minutter med det øverste låg i åben position. Sluk derefter maskinen, og luk dækslet. Tænd den igen.

Køler ned

Temperaturen inde i maskinen er for høj. Maskinen sætter det aktuelle udskriftsjob på pause og skifter til afkølingstilstand.

Vent, til maskinen er færdig med at køle af. Sørg for, at alle ventilationsåbninger på maskinen er frie for forhindringer.

Når maskinen er kølet ned, fortsætter den udskrivningen.

Låget er åbent

Det øverste låg er ikke helt lukket.

Åbn og luk derefter maskinens øverste låg.

Fikseringslåget er ikke helt lukket.

Luk fikseringslåget, der findes under maskinens baglåg.

Man. fødning

Manuel blev valgt som papirkilde i printerdriveren, men der er intet papir i den manuelle fremføringsbakke.

Læg papir i åbningen til manuel fremføring.

Medie pas. Ikke

Den angivne medietype i printerdriveren afviger fra den papirtype, der er angivet i maskinens menu.

Læg den korrekte papirtype i bakken, og vælg derefter den korrekte medietype under indstillingen Papirtype på maskinen.

P.stop dobb.side

Der er opstået papirstop i bakken til 2-sidet udskrivning eller inde i baglåget.

Fjern bakken til 2-sidet udskrivning, og åbn baglåget for at trække det alt det fastkørte papir ud.

Papirstop bagside

Der er opstået papirstop bag i maskinen.

Åbn fikseringslåget, og fjern forsigtigt det fastkørte papir. Luk fikseringslåget. Hvis fejlmeddelelsen ikke forsvinder, skal du trykke på Mono Start (Sort-hvid start) eller Colour Start (Farve start).

Papirstop Bakke1

Der er opstået papirstop i den angivne papirbakke.

Træk papirbakken helt ud, og fjern forsigtigt det fastkørte papir. Skub papirbakken helt på plads i maskinen.

Papirstop indvendig

Papirstop inde i maskinen.

Åbn det øverste låg, fjern tonerpatronen og tromlen, og fjern forsigtigt det fastkørte papir. Geninstaller tonerpatronen og tromleenheden i maskinen. Luk det øverste låg.

Papirstop manuel fremføring

Der er opstået papirstop i maskinens åbning til manuel fremføring.

Fjern forsigtigt det fastkørte papir i og omkring åbningen til manuel fremføring. Læg papiret i åbningen til manuel fremføring igen, og tryk derefter på Mono Start (Sort-hvid start) eller Colour Start (Farve start).

Patronfejl

Tonerpatronen er ikke installeret korrekt.

Fjern tonerpatronen og tromlen for den farve, der angives på displayet. Tag tonerpatronen ud, og sæt den tilbage i tromlen. Sæt tonerpatronen og tromlen i maskinen igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Printdata fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Tryk på Stop/Exit (Stop/Afslut), og slet de tidligere gemte sikre udskriftsdata.

Registrering

Registreringen mislykkedes.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få sekunder, og tænd derefter igen. Udfør farve registreringen igen ved hjælp af displayet.

• Installer en ny bælteenhed.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Selvdiagnose

Fikseringsenheden fungerer ikke korrekt.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par sekunder, og tænd den derefter igen. Lad maskinen stå tændt, men inaktiv, i ca. 15 minutter.

Fikseringsenheden er for varm.

Skift toner

Du kan stadig udskrive, selvom følgende meddelelse vises på displayet. Tonerpatronen er ved at være opbrugt.

Bestil en ny tonerpatron, før displayet viser Udskift Toner.

Spildt. nær fuld

Affaldstonerbeholderen er næsten fuld.

Bestil en ny affaldstonerbeholder, før Udsk. Spildtoner vises på displayet.

Str. fejl

Papirstørrelsen, der er valgt i printerdriveren, understøttes ikke af den angivne bakke.

Vælg en papirstørrelse, der understøttes af den angivne bakke.

Str.fejl DX

Papirstørrelsen, som er anført i indstillingen for maskinens papirstørrelse, er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tryk på Stop/Exit (Stop/Afslut) (efter behov).

Læg den korrekte papirstørrelse i bakken, og indstil papirstørrelse for bakken.

Vælg en papirstørrelse, der understøtter 2-sidet udskrivning.

Papirstørrelsen A4 er tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse og er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tonerfejl

En eller flere tonerpatroner er ikke installeret eller er ikke installeret korrekt.

Træk tromlerne ud. Fjern alle tonerpatroner, og sæt dem tilbage i tromleenhederne.

Trom. snart slut

Tromleenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny tromleenhed, før beskeden Udskift tromle vises.

Tromle !

Koronatråden på tromleenheden skal renses.

Rens koronatråden på tromleenheden.

image

imageimage Relaterede informationer: Rengør koronatrådene

Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tromleenheden med en ny.

Tromlestop

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

Udsk. Spildtoner

Affaldstonerbeholderen skal snart udskiftes.

Udskift affaldstonerbeholderen med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift affaldstonerbeholderen

Udskift bælte

Bælteenheden skal snart udskiftes.

Udskift bælteenheden med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift bælteenheden

Udskift Toner

Tonerpatronen er ved at være opbrugt. Maskinen stopper al udskrivning.

Udskift tonerpatronen for den farve, der vises på dit display.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tonerpatronen

Udskift tromle

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden for den farve, der vises på displayet.

Hvis denne meddelelse vises, selvom tromlen er udskiftet med en ny, er tromletælleren ikke blevet nulstillet.

Nulstil tromleenhedens tæller.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Adgang nægtet

Den ønskede funktion er begrænset af Secure Function Lock 3.0.

Bed din administrator om at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås).

Afbrudt

Den anden person eller dennes faxmaskine stoppede opkaldet.

Prøv at sende eller modtage igen.

Hvis opkaldene stoppes flere gange, når du bruger et VoIP-system (IP-telefoni), skal du ændre kompatibiliteten til Basic (for VoIP).

Dobbeltsidet fra

Maskinens baglåg er ikke helt lukket.

Luk maskinens baglåg, så det låses fast i lukket position.

Bakken til 2-sidet udskrivning er ikke installeret korrekt. Installer bakken til 2-sidet udskrivning, så den sidder korrekt i maskinen.

DR-tilstand i brug

(For Danmark)

Maskinen er indstillet til tilstanden Markant ringetone. Du kan ikke ændre modtagefunktionen fra Manuel til en anden tilstand.

Indstil Markant ringetone til Fra.

Fax mangler huk.

Maskinens faxhukommelse er fuld.

Hvis du bruger funktionen Faxforhåndsvisning, skal du slette uønskede, modtagne faxdata.

Udskriv de modtagne faxdata, hvis du bruger funktionen Modtag i hukommelse og ikke bruger funktionen Faxforhåndsvisning.

imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af en fax lagret i maskinens hukommelse

For mange bakker

Antallet af installerede ekstra bakker overskrider det maksimale antal.

Reducer antallet af ekstra bakker.

Forkert medietype

Den angivne medietype i printerdriveren afviger fra den papirtype, der er angivet i maskinens menu.

Læg den korrekte papirtype i den bakke, der angives på displayet, og vælg derefter den korrekte medietype under indstillingen Papirtype på maskinen.

Forkert papirstørrelse MP

Forkert papirstørrelse B1

Forkert papirstørrelse B2

Den angivne bakke er løbet tør for papir under en kopiering, og maskinen kan ikke fremføre samme papirtype fra den bakke, der har næste prioritet.

Læg mere papir i papirbakken.

Forkert stør.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse.

Læg den korrekte papirstørrelse i bakken, og indstil papirstørrelse for bakken.

Forsyninger

Bælte nær opbrugt

Bælteenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny bælteenhed, før Udskift bælte vises på displayet.

Forsyninger

Skift toner X

(X angiver den tonerpatron- eller tromleenheds farve, som er tæt på at være brugt op. BK=Sort, C=Cyan, M=Magenta, Y=Gul.)

Du kan stadig udskrive, selvom følgende meddelelse vises på displayet. Tonerpatronen er ved at være opbrugt.

Bestil en ny tonerpatron, før displayet viser Udskift toner.

Forsyninger

Spildt. nær fuld

Affaldstonerbeholderen er næsten fuld.

Bestil en ny affaldstonerbeholder, før Udsk. Spildtoner vises på displayet.

Forsyninger

Tromle snart slut

Tromleenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny tromle, før Udskift tromle vises på displayet.

Forsyninger

Udskift bælte

Bælteenheden skal snart udskiftes.

Udskift bælteenheden med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift bælteenheden

Forsyninger

Udskift tromle

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden for den farve, der vises på displayet.

Hvis denne meddelelse vises, selvom tromlen er udskiftet med en ny, er tromletælleren ikke blevet nulstillet.

Nulstil tromleenhedens tæller.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

Grænse overskredet

Du har nået den udskriftsgrænse, der er angivet i Secure Function Lock 3.0.

Bed din administrator om at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (sikker funktionslås).

Hukommelse fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Gør et af følgende, når afsendelse af en faxmeddelelse eller kopiering er i gang:
  • Tryk på Send nu for sende de sider, der er scannet indtil videre.
  • Tryk på Delvis udskrift for at kopiere de sider, der er scannet indtil videre.
  • Tryk på Afslut eller image, og vent, indtil de andre igangværende handlinger er afsluttede, og prøv derefter igen.
Gør et af følgende, hvis en scanning er i gang:
  • Opdeling af dokumentet i flere dele.
  • Reducer opløsningen.
  • Reducer filstørrelsen.
  • Vælg PDF med høj kompression som filtype.
  • Slet faxer i hukommelsen.

Hvis udskrivning er i gang, skal du trykke på image og reducere udskriftsopløsningen.

Ingen bakke 1

Ingen bakke 2

Papirbakken er ikke isat eller er isat forkert.

Geninstaller den papirbakke, der angives på displayet.

Ingen bælteenhed

Bælteenheden er ikke sat i, eller er sat i forkert.

Installer bælteenheden igen.

Ingen HUB-support

Der er sluttet en USB-hub til USB-værtsstikket.

Fjern USB-hub'en fra USB-værtsstikket.

Ingen papirbakke1

Ingen papirbakke2

Maskinen kunne ikke fremføre papir fra den angivne papirbakke.

Følg en af nedenstående fremgangsmåder:

• Læg mere papir i den papirbakke, der er angivet på displayet. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Ingen spildtoner

Affaldstonerbeholderen er ikke sat i, eller er sat i forkert.

Geninstaller affaldstonerbeholderen.

Ingen toner

Tonerpatronen er ikke sat i, eller er sat forkert i.

Fjern tonerpatronen og tromleenheden. Fjern tonerpatronen fra tromlen, og sæt tonerpatronen tilbage i tromlen. Sæt tonerpatronen og tromleenheden tilbage i maskinen. Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tonerpatronen.

Ingen tromle

Tromlen er ikke installeret korrekt.

Geninstaller tonerpatronen og tromlen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

Init. af touchscreen mislykkedes

Der blev trykket på touchskærmen, før opstartsinitialiseringen var færdig.

Kontroller, at der ikke er noget, der rører ved touchskærmen.

Snavs kan have ophobet sig mellem den nederste del af touchscreen'en og rammen.

Indsæt et stykke kraftigt papir mellem den nederste del af touchskærmen og dens ramme, og kør det frem og tilbage for at skubbe eventuel snavs ud.

Intet papir

Der er ikke mere papir i maskinen, eller papiret er lagt forkert i papirbakken.

• Læg mere papir i papirbakken. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Kalibrering

Kalibreringen mislykkedes.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få sekunder, og tænd derefter igen. Udfør farvekorrektionen igen ved hjælp af displayet.

• Installer en ny bælteenhed.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kan ikke regist.

Din maskine kan ikke registrere tonerpatronen.

Fjern tonerpatronen og tromlen for den farve, der angives på displayet. Tag tonerpatronen ud, og sæt den tilbage i tromlen. Sæt tonerpatronen og tromlen i maskinen igen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tonerpatronen

Kan ikke scanne ##

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, og tænd den derefter igen.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Kan ikke scanne

Dokumentet er for langt til 2-sidet scanning.

Tryk på image. Brug papir i A4-format ved 2-sidet scanning. Andet papir skal være inden for følgende format:

Højde: 147,3 til 355,6 mm

Bredde: 105 mm til 215,9 mm

Kan ikke udskr. ##

Der er opstået et mekanisk problem i maskinen.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par minutter, og tænd den derefter igen.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Komm. fejl

Dårlig kvalitet på telefonlinjen har forårsaget en kommunikationsfejl.

Send faxmeddelelsen igen, eller slut maskinen til en anden telefonlinje. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte telefonselskabet og bede dem kontrollere din telefonforbindelse.

Kondensering

Der kan have dannes sig kondens inde i maskinen efter en ændring af rumtemperaturen.

Lad maskinen være tændt. Vent 30 minutter med det øverste låg i åben position. Sluk derefter maskinen, og luk dækslet. Tænd den igen.

Køler ned

Temperaturen inde i maskinen er for høj. Maskinen sætter det aktuelle udskriftsjob på pause og skifter til afkølingstilstand.

Vent, til maskinen er færdig med at køle af. Sørg for, at alle ventilationsåbninger på maskinen er frie for forhindringer.

Når maskinen er kølet ned, fortsætter den udskrivningen.

Lager Fyldt

Maskinens hukommelse har ikke tilstrækkelig ledig plads til at gemme sikre udskriftsdata.

Tryk på image, og slet de tidligere gemte sikre udskriftsdata.

Låget er åbent

Det øverste låg er ikke helt lukket.

Åbn og luk derefter maskinens øverste låg.

Fikseringslåget er ikke helt lukket.

Luk fikseringslåget, der findes under maskinens baglåg.

Låget er åbent.

ADF-låget er ikke helt lukket.

Luk ADF-låget.

Man. fødning

Manuel blev valgt som papirkilde i printerdriveren, men der er intet papir i den manuelle fremføringsbakke.

Læg papir i åbningen til manuel fremføring.

Mangler papir [MP-bakke]

Der er ikke mere papir i MP-bakken, eller papiret er lagt forkert i MP-bakken.

Følg en af nedenstående fremgangsmåder:

• Læg mere papir i MP-bakken. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i MP-bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.

Papirstop Bakke1

Papirstop Bakke2

Der er opstået papirstop i den angivne papirbakke.

Træk papirbakken ud, og fjern forsigtigt det fastkørte papir som vist på animeringen på displayet.

Papirstop dobbeltsidet

Der er opstået papirstop i bakken til 2-sidet udskrivning eller inde i baglåget. Fjern bakken til 2-sidet udskrivning, og åbn baglåget for at trække det alt det fastkørte papir ud.

Papirstop indvendig

Papirstop inde i maskinen.

Åbn det øverste låg, fjern tonerpatronen og tromlen, og fjern forsigtigt det fastkørte papir. Geninstaller tonerpatronen og tromleenheden i maskinen. Luk det øverste låg.

Papirstop manuel fremføring

Der er opstået papirstop i maskinens åbning til manuel fremføring.

Fjern forsigtigt det fastkørte papir i og omkring åbningen til manuel fremføring. Læg papiret i åbningen til manuel fremføring, og tryk derefter på Prøv igen.

Papirstop MP-bakke

Der er opstået papirstop i MP-bakken.

Fjern forsigtigt alt det fastkørte papir i og omkring MP-bakken. Genindlæs papiret, og tryk på Prøv igen.

Papirstop på bagside

Der er opstået papirstop bag i maskinen.

Åbn fikseringslåget, og fjern forsigtigt det fastkørte papir. Luk fikseringslåget. Hvis fejlmeddelelsen ikke forsvinder, skal du trykke på Prøv igen.

Patronfejl

Tonerpatronen er ikke installeret korrekt.

Fjern tonerpatronen og tromlen for den farve, der angives på displayet. Tag tonerpatronen ud, og sæt den tilbage i tromlen. Sæt tonerpatronen og tromlen tilbage i maskinen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Printdata fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Tryk på image, og slet de tidligere gemte sikre udskriftsdata.

Registrering

Registreringen mislykkedes.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen. Vent nogle få sekunder, og tænd derefter igen. Udfør farvekorrektionen igen ved hjælp af displayet.

• Installer en ny bælteenhed.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Selvdiagnose

Temperaturen for fikseringsenheden stiger ikke til en angivet temperatur inden for den angivne tid.

Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par sekunder, og tænd den derefter igen. Lad maskinen stå tændt, men inaktiv, i ca. 15 minutter.

Fikseringsenheden er for varm.

Str. fejl

Papirstørrelsen, der er valgt i printerdriveren, understøttes ikke af den angivne bakke.

Vælg en papirstørrelse, der understøttes af den angivne bakke.

Størrelsesfejl 2-sidet

Papirstørrelsen, som er anført i indstillingen for maskinens papirstørrelse, er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tryk på image (efter behov).

Læg den korrekte papirstørrelse i bakken, og indstil papirstørrelse for bakken.

Vælg en papirstørrelse, der understøtter 2-sidet udskrivning.

Papirstørrelsen A4 er tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse og er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tjek dokument

Dokumentet er ikke sat rigtigt i eller fremføres ikke korrekt, eller dokumentet, der er scannet fra ADF'en, var for langt.

Fjern det fastkørte papir fra ADF-enheden.

Fjern snavs eller små stykker papir fra ADF-enhedens papirfremføringsbane.

Tryk på image.

Tonerfejl

En eller flere tonerpatroner er ikke installeret eller er ikke installeret korrekt.

Træk tomlerne ud. Fjern alle tonerpatronerne, og sæt dem tilbage i tromlerne.

Tromle !

Koronatrådene på tromleenheden skal renses.

Rens koronatråden på tromleenheden.

image

imageimage Relaterede informationer: Rengør koronatrådene

Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tromleenheden med en ny.

Tromlestop

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

Ubrugelig enhed

Fjern enheden. Sluk for strømmen, og tænd så igen.

Der er sluttet en beskadiget USB-enhed eller en USB-enhed, der bruger meget strøm, til USB Direct-interfacet.

• Tag enhedens stik ud af det direkte USB-stik.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, og tænd den derefter igen.

Ubrugelig enhed

Der er sluttet en ikke-understøttet USB-enhed til USB-værtsstikket.

Fjern enheden fra USB-værtsstikket.

Udsk. Spildtoner

Affaldstonerbeholderen skal snart udskiftes.

Udskift affaldstonerbeholderen med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift affaldstonerbeholderen

Udskift toner

Tonerpatronen er ved at være opbrugt. Maskinen stopper alle udskriftshandlinger.

Så længe der er tilgængelig hukommelse, gemmes faxerne i hukommelsen.

Udskift tonerpatronen for den farve, der vises på dit display.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tonerpatronen