Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Scanning til FTP > Overførsel af scannede data til en FTP-server

Overførsel af scannede data til en FTP-server

Del scannet information ved at gemme den på din ftp-server.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image (Scan).
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [til FTP], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at markere en af profilerne, og tryk på OK.
    Hvis profilen ikke er fuldstændig (for eksempel hvis login-kontonavn og adgangskode mangler, eller hvis kvalitet eller filtype ikke er angivet), bliver du bedt om at indtaste de manglende oplysninger.
  5. Tryk på Mono Start (Sort-hvid start) eller Colour Start (Farve start).

Lcd'et viser meddelelsen [Forbinder]. Når forbindelse til FTP-serveren er opnået, begynder maskinen at scanne. Hvis du anvender maskinens scannerglas, så følg instruktionerne på LCD-displayet for at afslutte scanningsjobbet.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Gør et af følgende:
    • (DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW)

Tryk på [Scan]>[til FTP].

• (MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW)

Tryk på [Scan]>[til FTP/SFTP].

3. Når de serverprofiler, du har konfigureret ved hjælp af Webbaseret administration, vises, skal du vælge den ønskede profil. Hvis profilen ikke er fuldstændig (for eksempel hvis login-kontonavn og adgangskode mangler, eller hvis kvalitet eller filtype ikke er angivet), bliver du bedt om at indtaste de manglende oplysninger.
  4. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på touchscreen'en for at udføre scanningsjobbet.