Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Krympa sidstorleken på ett överdimensionerat inkommande fax

Krympa sidstorleken på ett överdimensionerat inkommande fax

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Om du aktiverar autoförminskningsfunktionen, kommer maskinen förminska varje sida av ett inkommande fax för att passa pappersformatet. Maskinen beräknar förminskningsgraden med hjälp av faxets storlek och inställningen för pappersstorlek.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på Menu (Menyn).
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Mottagning] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Auto förminsk.] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på image eller image för att visa alternativet [] (eller [Av]) och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Auto förminsk.].
  2. Tryck på [] eller [Av].