Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning > Skicka vidare inkommande fax till en annan maskin

Skicka vidare inkommande fax till en annan maskin

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Funktionen Faxvidaresändning gör att du automatiskt kan vidaresända mottagna faxmeddelanden till en annan maskin.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Minnesmottagn.] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Vidares./Lagra] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax vidaresändn.] och tryck sedan på OK.

LCD-skärmen uppmanar dig att ange det nummer som du vill att faxmeddelandena ska vidaresändas till.

6. Ange vidaresändningsnumret med hjälp av knappsatsen (upp till 20 tecken), håll knappen Shortcut (Genväg) intryckt och tryck sedan på den ensiffriga koden (eller image och den tresiffriga koden) och tryck sedan på OK.
    image
    • Du kan ange en e-postadress om din maskin har konfigurerats för funktionen Internetfax.

• Om du lagrar en grupp på en Shortcut (Genväg) knapp eller på en kortnummerplats vidaresänds faxmeddelandena till flera faxnummer.

7. Tryck på image eller image för att välja inaktivera eller aktivera inställningen för säkerhetsutskrift.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Minnesmottagn.].
  2. Tryck på [Fax vidaresändn.].
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på [Manuell] för att ange faxnumret för vidaresändning (upp till 20 tecken) genom att använda LCD-skärmen.

Tryck på [OK].

• Tryck på [Adressbok].

Tryck på image eller image för att visa det faxnummer du vill att dina faxmeddelanden ska vidaresändas till.

Tryck på det faxnummer du önskar.

OBS
    • Tryck på [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av]. Om du väljer [Backuputskr.: På] skriver maskinen också ut en kopia av mottagna fax.
    image

Om du vill vidaresända ett fax via en e-postadress trycker du på image, anger e-postadressen och trycker på [OK].

(På vissa modeller måste du ladda ner Internetfax för att kunna använda funktionen Internetfax och Skanna till e-postserver.)

4. Tryck på image.