Ställ in lägestimern

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Maskinen återgår till standardläget efter användning av maskinen i ett annat läge än standardläget. Inställningen av lägestimern anger hur lång tid det tar för maskinen att återgå till standardläget efter den senaste funktionen. Maskinen stannar i det läge som användes senast om du väljer [Av].
  • Maskinen har tre lägesknappar på kontrollpanelen för MFC-modeller: FAX, SCAN och COPY.
  • På maskinen finns läget skanna och kopiera för DCP-modeller. Kopieringsläget är standard och inställningen av lägestimern är en minut.
  1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Lägestimer] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [5Min], [2Min], [1Min], [30sek], [0 sek] eller [Av] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).