Ändra standardläget

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Maskinen återgår till det läge du ställer in, om maskinen befinner sig i beredskapsläge eller om du trycker på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).
  • På maskinen finns läget fax, skanna och kopiera för MFC-modeller. Standardläget är fax.
  • På maskinen finns läget skanna och kopiera för DCP-modeller. Standardläget är kopiera.
  1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Standardläge] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax], [Kopiering] eller [Skanna] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).