Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Ringa ett nummer med hjälp av kortnummer

Ringa ett nummer med hjälp av kortnummer

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
  1. Tryck på image (FAX).
  2. Gör något av följande:
    • Tryck två gånger på image och ange det tresiffriga kortnumret.

• Tryck på image.

Tryck på de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna för de första bokstäverna i namnet och tryck sedan på OK.

Tryck på image eller image för att bläddra tills du hittar namnet som du söker efter och tryck sedan på OK.

3. Tryck på OK.
  4. Tryck på Start.