Lagra kortnummer

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Använd kortnumren för att lagra upp till 200 nummer för ett namn.
  1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck två gånger på image och ange en tresiffrig kortnummerplats (001-200). Tryck på OK.

Om ett nummer inte har sparats där, visar LCD-skärmen [Registrera nu?].

3. Tryck på image.
    OBS

Internet Fax (I-Fax) och dess inställningar kan sparas.

(På vissa modeller måste du ladda ner Internetfax för att kunna använda funktionen Internetfax och Skanna till e-postserver.)

4. Ange telefon- eller faxnumret (upp till 20 tecken) och tryck sedan på OK.
  5. Gör något av följande:
    • Ange namnet med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna (upp till 16 tecken) och tryck sedan på OK.

• Tryck på OK för att lagra numret utan namn.