Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställa in antalet signaler innan maskinen svarar (ringsignalfördröjning)

Ställa in antalet signaler innan maskinen svarar (ringsignalfördröjning)

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
När någon ringer din maskin kommer du att höra en normal telefonsignal. Antalet ringsignaler ställs in med inställningen ringfördröjning.
  • Inställningen av ringfördröjning ställer in hur många gånger maskinen ska ringa innan den svarar i Endast fax och Fax/Tel-läget.
  • Om du har externa telefoner eller sidoapparater på samma linje som maskinen väljer du maximalt antal ringsignaler.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på Menu (Menyn).
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Mottagning] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Antal signaler] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på image eller image för att välja det antal gånger du vill att linjen ska ringa innan maskinen svarar och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).
    image
    Om du väljer [00] svarar maskinen omedelbart och linjen ringer inte alls (endast tillgängligt i vissa länder).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Antal signaler].
  2. Ange det antal gånger du vill att linjen ska ringa innan maskinen ska svara.
    image
    Om du väljer [0] svarar maskinen omedelbart och linjen ringer inte alls (endast tillgängligt i vissa länder).