Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Relaterade modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

Om din mobilenhet inte har stöd för Wi-Fi Direct eller WPS måste du konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt.
image
När skrivaren mottar en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet visas meddelandet [Anslut?] på LCD-skärmen. Välj OK för att ansluta.
  1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Wi-Fi Direct] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Manuell] och tryck sedan på OK.
  5. När [Wi-Fi Direct på?] visas väljer du On (På).
  6. Maskinen kommer att visa SSID-namn och lösenord. Gå till inställningssidan för det trådlösa nätverket på din mobila enhet och ange SSID-namn och sedan lösenordet.
  7. Om din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på maskinens LCD-skärm. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

Om din mobilenhet inte har stöd för Wi-Fi Direct eller WPS måste du konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt.
image
När maskinen tar emot en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet, visas meddelandet [Begäran om Wi-Fi Direct-anslutning mottogs. Tryck [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen kommer att visa SSID-namn och lösenord under två minuter. Gå till inställningssidan för det trådlösa nätverket på din mobila enhet och ange SSID-namn och sedan lösenordet.
  3. Om din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på maskinens LCD-skärm. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.