Byta namn på sändningsgrupp

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på image tre gånger.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skapa grupper] och tryck sedan på OK.
  4. Gör något av följande:
    • För att ändra gruppnamnet för en grupp som lagrats på en kortnummerplats:

Tryck på image och ange sedan det tresiffriga kortnumret och tryck sedan på OK.

• För att ändra gruppnamnet för en grupp som lagrats på en genvägsplats:

Håll knappen Shortcut (Genväg) intryckt och ange sedan det ensiffriga genvägsnumret med knappsatsen.

5. För att ändra den lagrade gruppinformationen, tryck på image.
    OBS

Internet Fax (I-Fax) och dess inställningar kan sparas.

(På vissa modeller måste du ladda ner Internetfax för att kunna använda funktionen Internetfax och Skanna till e-postserver.)

6. Tryck på OK.
  7. För att redigera namnet trycker du på image eller image och placerar markören under det tecken du vill ändra. Tryck sedan på Clear (Rensa) för att radera det och ange korrekt tecken med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna.
    När du är klar med redigeringen, tryck på OK.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image [(Fax)]>[Adressbok]>[Redigera]>[Ändra].
  2. Tryck på image eller image för att visa den grupp du önskar och tryck sedan på den.
  3. Tryck på [Namn].
  4. Ange det nya gruppnamnet (upp till 16 tecken) genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
    image

Så här ändrar du det sparade namnet:

Tryck på image eller image för att placera markören vid felaktigt tecken och tryck sedan på image för att ändra tecknet.

Ange det nya tecknet.

5. Tryck på [OK].
  6. Tryck på image.