Hem > Introduktion till maskinen > Ange text på skrivaren

Ange text på skrivaren

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

När det behövs text anger du tecken på maskinen. Vilka tecken som är tillgängliga kan variera beroende på operativsystemet.

• Håll ner eller tryck upprepade gånger på image eller image för att välja ett tecken i denna lista:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_‘{|}~

• Tryck på OK när det tecken eller den symbol du önskar visas och ange sedan nästa tecken.
  • Tryck på Clear (Rensa) för att radera tecken du angett felaktigt.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

När det behövs text anger du tecken på maskinen. Vilka tecken som är tillgängliga kan variera beroende på operativsystemet.

Knapparna 0, # och * används för specialtecken.

(För kyrilliska bokstäver) Knapparna # och * används för specialtecken.

• Tryck på motsvarande sifferknapp det antal gånger som visas i referenstabellen för att skriva det tecken du vill ha.

Tryck på knapp

En gång

Två gånger

Tre gånger

Fyra gånger

Fem gånger

Sex gånger

Sju gånger

Åtta gånger

Nio gånger

1

@

.

/

1

@

.

/

1

@

2

a

b

c

A

B

C

2

a

b

3

d

e

f

D

E

F

3

d

e

4

g

h

i

G

H

I

4

g

h

5

j

k

l

J

K

L

5

j

k

6

m

n

o

M

N

O

6

m

n

7

p

q

r

s

P

Q

R

S

7

8

t

u

v

T

U

V

8

t

u

9

w

x

y

z

W

X

Y

Z

9

(För kyrilliska bokstäver)

Tryck på knapp

En gång

Två gånger

Tre gånger

Fyra gånger

Fem gånger

Sex gånger

Sju gånger

Åtta gånger

Nio gånger

Tio gånger

Elva gånger

Tolv gånger

Tretton gånger

2

A

B

C

a

b

c

А

Б

В

Г

2

A

B

3

D

E

F

d

e

f

Д

Е

Ё

Ж

3

D

E

4

G

H

I

g

h

i

З

И

Й

К

4

G

H

5

J

K

L

j

k

l

Л

М

Н

О

5

J

K

6

M

N

O

m

n

o

П

Р

С

Т

6

M

N

7

P

Q

R

S

p

q

r

s

У

Ф

Х

Ц

7

8

T

U

V

t

u

v

Ч

Ш

Щ

Ъ

Ы

8

T

9

W

X

Y

Z

w

x

y

z

Ь

Э

Ю

Я

9

• Infoga mellanslag

Tryck på image en gång mellan siffrorna om du vill infoga ett mellanslag i ett faxnummer. Om du vill ha ett mellanslag i ett namn, trycker du två gånger på image mellan bokstäverna.

• Göra korrigeringar

Om du har angett ett tecken felaktigt och vill ändra det trycker du på image eller image för att flytta markören till det felaktiga tecknet. Tryck sedan på Clear (Rensa).

• Upprepa bokstäver

För att skriva en bokstav som finns på samma knapp som föregående bokstav ska du trycka på image för att flytta markören till höger innan du trycker på knappen igen.

• Specialsymboler och tecken

Tryck på *, # eller 0 och sedan på image eller image för att flytta markören till den symbol eller det tecken du vill infoga. Tryck på OK för att välja det. De symboler och tecken som finns tillgängliga på siffer- och bokstavsknapparna visas i tabellen.

Tryck på *

(mellanslag) ! " # $ % & ’ ( ) * + , - . / €

Tryck på #

: ; < = > ? @ [ ] ^ _ \ ~ ‘ | { }

Tryck på 0 (inte tillgängligt för kyrilliska bokstäver)

Ä Å É Ö Ü 0

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

• När du behöver skriva in text på skrivaren visas tangentbordet på LCD-skärmen.
  • Vilka tecken som finns tillgängliga kan variera från land till land.
  • Tangentbordets layout kan skilja sig beroende på den funktion som du utför.
image
  • Tryck på image för att växla mellan bokstäver, siffror och specialtecken.
  • Tryck på image för att växla mellan stora och små bokstäver.
  • Tryck på image eller image för att flytta markören åt vänster eller höger.
  • Infoga mellanslag
  • Tryck på [Mellanslag] för att infoga ett mellanslag.
  • Göra korrigeringar
  • Om du har angett ett tecken felaktigt och vill ändra det trycker du på image eller image för att flytta markören till det felaktiga tecknet. Tryck på image. Ange rätt tecken.
  • För att infoga ett tecken trycker du på image eller image för att flytta markören till önskad plats och matar sedan in tecknet.
  • Tryck på image för varje tecken som du vill radera, eller håll image intryckt för att radera alla tecken.