Inställningstabeller (2-raders LCD DCP-modeller)

Relaterade modeller:DCP‑L2600D / DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN

[Allmän inställ]

[Allmän inställ]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Beskrivningar

Fackinst.

Papperstyp

Ställ in papperstypen i pappersfacket.

Pappersstorlek

Ställ in pappersformatet i pappersfacket.

Utskriftsposit.

X Offset

Flytta startpunkten för utskriften (från övre vänstra hörnet på sidan) vågrätt från -500 (vänster) till +500 (höger) punkter vid 300 dpi.

Y Offset

Flytta startpunkten för utskriften (från övre vänstra hörnet på sidan) lodrätt från -500 (upp) till +500 (ned) punkter vid 300 dpi.

Kontr. papper

Välj om meddelandet, som ber dig att kontrollera om pappersformat och -typ i maskinen stämmer med inställningen av maskinens pappersformat och -typ, ska visas.

Miljö

Eco-läge

Slå på följande maskininställningar samtidigt:

• 2-sidig utskrift:Långsida *1(tillgänglig för vissa modeller)
  • Vilolägestid:0Min
  • Tyst läge:  *1
  • Tonerbesparing:  *1

Tonerbesparing

Öka sidkapaciteten för tonerkassetten.

Vilolägestid

Ställ in antalet minuter innan maskinen försätts i viloläge.

Tyst läge

Sänk utskriftsljud.

Autoavstängn.

Ange antalet timmar som maskinen ska befinna sig i djupt viloläge innan den växlar till avstängt läge.

LCD kontrast

Justera kontrasten på LCD-skärmen.

Byt toner

Ställ in maskinen till att fortsätta utskriften när Byt toner visas på LCD-skärmen.

*1
Den här inställningen kan enbart ändras efter att du har ändrat vissa skrivarinställningar i webbaserad hantering.

[Kopiering]

[Kopiering]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Täthet

Justera densiteten.

Kvalitet

Du kan välja kopieringsupplösning för dokumenttypen.

Kontrast

Justerar kopiornas kontrast.

ID-kopia

Täthet

Justera densiteten.

Kvalitet

Du kan välja kopieringsupplösning för dokumenttypen.

Kontrast

Justerar kopiornas kontrast.

2på1/1på1

ID-kopiering 2 på 1.

[Skrivare]

[Skrivare]

För modeller med utskriftsemuleringsstöd

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Beskrivningar

Emulering

Ställ in emuleringsläget för skrivaren.

Upplösning

Välj en utskriftsupplösning.

Täthet

Ökar eller minskar svärtningsgraden.

Utskriftsinst.

Ställ in dina utskriftsinställningar till Text eller Grafik.

Utskriftsval

Teckensn.lista

HP LaserJet

Skriv ut en lista med maskinens interna fonter.

BR-Script 3

Testutskrift

Skriv ut en testsida.

2-sidigt

2-sidig utskr.

Stäng av eller slå på dubbelsidig utskrift och välj Vänd längs långsida eller Vänd längs kortsida.

En bild

Välj alternativet Ensidig matning för ett utskriftsjobb där den sista sidan är en ensidig bild, för att minska utskriftstiden.

Auto fortsätt

Välj denna inställning om du vill att maskinen rensar pappersformatfel och använder papperet i facket.

Papperstyp

Välj papperstyp.

Pappersstorlek

Ange pappersformat.

Kopior

Ange antalet utskrivna sidor.

Orientering

Ställ in om pappret som ska skrivas ut ska vara liggande eller stående.

PrintPosition

Öppna inställningsmenyerna för utskriftsposition.

Auto sidmatn.

Gör att maskinen automatiskt kan skriva ut information i minnet.

HP LaserJet

Font nummer

Ställ in teckensnittsnummer.

Fonttäthet

Ställ in teckensnittsbredd.

(Endast tillgängligt för vissa teckensnitt.)

Fontpunkt

Ställ in teckensnittsstorlek.

(Endast tillgängligt för vissa teckensnitt.)

Symboluppsättn.

Välj den symbol eller det tecken som ställts in.

Tabellutskrift

Skriv ut kodtabellen.

Auto radmatning

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto vagnretur

PÅ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

AV: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto radbyte

Välj om du vill ha radmatning och vagnretur när vagnpositionen når högermarginalen.

Auto sidbyte

Välj om du vill ha radmatning och vagnretur när vagnpositionen når den nedre marginalen.

Vänstermarginal

Ställ in vänster marginal vid kolumn 0 till 70 kolumner vid 1 cpi.

Höger marginal

Ställ in höger marginal vid kolumn 10 till 80 kolumner vid 1 cpi.

Övre marginal

Ställ in den övre marginalen till ett avstånd från papprets övre kant.

Nedre marginal

Ställ in den undre marginalen till ett avstånd från papprets nedre kant.

Rader

Ställ in antalet linjer på varje sida.

Arkmatarkommando

Välj denna inställning om ett problem med facken sker när du använder HP-drivrutiner.

BR-Script 3

Felutskrift

Välj om felinformationen ska skrivas ut eller inte när fel uppstår.

PDF

Flera sidor

Ställ in sidlayouten när du skriver ut flera sidor.

PDF-uts.alt.

Ställ in PDF-utskrift till att antingen skriva ut anmärkningar eller stämplar i PDF-filen tillsammans med texten.

Anp. till sida

Välj om skrivaren ska ändra skala eller storlek på sidorna i PDF-filen så att de överensstämmer med det valda pappersformatet.

Återst. skrivare

Återställ maskinens inställningar till fabriksinställningarna.

För övriga modeller

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Upplösning

Välj en utskriftsupplösning.

Täthet

Ökar eller minskar svärtningsgraden.

Testutskrift

Skriv ut en testsida.

2-sidigt

(För modeller med automatisk dubbelsidig utskrift)

2-sidig utskrift

Stäng av eller slå på dubbelsidig utskrift och välj Vänd längs långsida eller Vänd längs kortsida.

En bild

Välj alternativet Ensidig matning för ett utskriftsjobb där den sista sidan är en ensidig bild, för att minska utskriftstiden.

Auto fortsätt

Välj denna inställning om du vill att maskinen rensar pappersformatfel och använder papperet i facket.

PrintPosition

Öppna inställningsmenyerna för utskriftsposition.

Återst. skrivare

Återställ maskinens inställningar till fabriksinställningarna.

[Nätverk] (För modeller med nätverksfunktion)

[Nätverk]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivningar

Trådbundet LAN

(För modeller med trådbundet nätverk)

TCP/IP

Boot metod

Välj den BOOT-metod som passar dig bäst.

IP-adress

Ange IP-adressen.

Nätmask

Ange nätmasken.

Gateway

Ange gateway-adressen.

Nodnamn

Ställ in nodnamnet.

(upp till 32 tecken)

WINS-konfig

Väljer WINS-konfigureringsläge.

WINS-server

Primär

Ange den primära WINS-serverns IP-adress.

Sekundär

Ange den sekundära WINS-serverns IP-adress.

DNS Server

Primär

Ange den primära DNS-serverns IP-adress.

Sekundär

Ange den sekundära DNS-serverns IP-adress.

APIPA

Ställ in maskinen för att tilldela IP-adressen automatiskt från lokalt adressomfång.

IPv6

Slå på eller av IPv6-protokollet.

Ethernet

Välj Ethernet-länkläge.

Trådb. status

Visa nuvarande status för trådbundet.

MAC-adress

Visa maskinens MAC-adress.

Ställ in std.

(För trådlösa modeller)

Återställ de trådbundna nätverksinställningarna till fabriksinställningarna.

Aktivera kabelansl.

Stäng av eller slå på det trådbundna LAN-gränssnittet manuellt.

WLAN(Wi-Fi)

(För trådlösa modeller)

Hitta nätverk

Konfigurera manuellt inställningarna för ditt trådlösa nätverk.

TCP/IP

Boot metod

Välj den BOOT-metod som passar dig bäst.

IP-adress

Ange IP-adressen.

Nätmask

Ange nätmasken.

Gateway

Ange gateway-adressen.

Nodnamn

Ställ in nodnamnet.

(upp till 32 tecken)

WINS-konfig

Väljer WINS-konfigureringsläge.

WINS-server

Primär

Ange den primära WINS-serverns IP-adress.

Sekundär

Ange den sekundära WINS-serverns IP-adress.

DNS Server

Primär

Ange den primära DNS-serverns IP-adress.

Sekundär

Ange den sekundära DNS-serverns IP-adress.

APIPA

Ställ in maskinen för att tilldela IP-adressen automatiskt från lokalt adressomfång.

IPv6

Slå på eller av IPv6-protokollet.

WPS/TryckKnap.

Konfigurera dina inställningar för trådlösa nätverket med metoden enknappstryck.

WPS/pinkod

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av WPS-metoden med en PIN-kod.

Återställ WLAN

Återställ och starta om ditt trådlösa nätverk.

WLAN-status

Status

Visa trådlösa nätverkets nuvarande status.

Signal

Visa trådlösa nätverkets nuvarande signalstyrka.

Kanal

Visa det trådlösa nätverkets nuvarande kanal.

Hastighet

Visa det trådlösa nätverkets nuvarande hastighet.

SSID

Visa aktuell SSID.

Komm. läge

Visa aktuellt kommunikationsläge.

MAC-adress

Visa maskinens MAC-adress.

Ställ in std.

(För modeller med trådbundet nätverk)

Återställ de trådlösa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna.

Akitvera WLAN

Stäng av eller slå på WLAN.

Wi-Fi Direct

(För trådlösa modeller)

Manuell

Konfigurera dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar manuellt.

Gruppägare

Ställ in din maskin som Gruppägare.

Tryck på knapp

Konfigurera dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar med metoden enknappstryck.

PIN-kod

Konfigurera dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar med WPS med en PIN-kod.

Enhetsinfo

Enhetsnamn

Visa maskinens enhetsnamn.

SSID

Visa gruppägarens SSID.

Om maskinen inte är ansluten visas ett meddelande om att anslutning saknas på LCD-skärmen.

IP-adress

Visa maskinens aktuella IP-adress.

Statusinfo

Status

Visa aktuell status för Wi-Fi Direct-nätverket.

Signal

Visa aktuell signalstyrka för Wi-Fi Direct-nätverket.

När din maskin arbetar som en gruppägare, kommer LCD-skärmen alltid att visa stark signal.

Kanal

Visa aktuell kanal för Wi-Fi Direct-nätverket.

Hastighet

Visa aktuell hastighet för Wi-Fi Direct-nätverket.

Aktivera I/F

Slå på eller av Wi-Fi Direct-anslutning.

Webbas. Mgmt

Aktivera eller inaktivera Webbaserad hantering.

Om du aktiverar den här funktionen, se till att du anger anslutningsmetoden för att använda Webbaserad hantering.

Global detek.

Tillåt avkänn.

Aktivera eller inaktivera Global Detect, en funktion som upptäcker och meddelar användaren när denne oavsiktligt ansluter till ett globalt nätverk.

Avvisa åtkomst

Inaktivera anslutningar till det globala nätverket.

Nätv.återst.

Återställ alla nätverksinställningar till fabriksinställningarna.

[Skriv rapport]

[Skriv rapport]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Systeminställ.

Skriv ut en lista med dina användarinställningar.

Utskriftsinst.

Skriv ut en lista med dina skrivarinställningar.

Nätverksinst.

(För modeller med nätverksfunktion)

Skriv ut en lista med dina nätverksinställningar.

SkrivUtFillist

(tillgänglig för vissa modeller)

Skriv ut en lista med data som sparats i maskinens minne.

Testut. trumma

Skriv ut trummans punktkontrollblad.

WLAN-rapport

(För modeller med trådlös nätverksfunktion)

Skriv ut resultaten för trådlös LAN-anslutning.

[Maskininform.]

[Maskininform.]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Serienummer

Kontrollera maskinens serienummer.

Version

Main-version

Kontrollera maskinens firmware-version.

Sub1-version

(tillgänglig för vissa modeller)

Säkerhets ver.

Sidräknare

Totalt

Kontrollera det totala antalet sidor maskinen har skrivit ut under sin livslängd.

Kopiera

Skriv ut

Övrigt

Dellivslängd

Toner

Visa tonerns ungefärliga återstående livslängd.

Trumma

Du kan kontrollera hur många procent som återstår av trummans livslängd.

[Grundinställn.]

[Grundinställn.]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Återställ

Maskinåterst.

Återställer alla skrivarens inställningar som du har ändrat.

Nätv.återst.

(För modeller med nätverksfunktion)

Återställ alla nätverksinställningar till fabriksinställningarna.

Alla inställn.

Återställ alla maskininställningar till fabriksinställningarna.

Fabriksinst.

Återställ alla maskininställningar till fabriksinställningar. Utför denna funktion när du kasserar din maskin.

Lokalt språk

(tillgänglig för vissa modeller)

Byt språk på LCD-skärmen.