Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Konfigurera sändningsgrupper > Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på image tre gånger.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skapa grupper] och tryck sedan på OK.
  4. Gör något av följande:
    • För att ändra antalet i en grupp som lagrats på en kortnummerplats:

Tryck på image och ange sedan det tresiffriga kortnumret och tryck sedan på OK.

• För att ändra antalet i en grupp som lagrats på en genvägsplats:

Håll knappen Shortcut (Genväg) intryckt och ange sedan det ensiffriga genvägsnumret med knappsatsen.

5. Tryck på image för att ändra antalet som lagras i gruppen.
    OBS

Internet Fax (I-Fax) och dess inställningar kan sparas.

(På vissa modeller måste du ladda ner Internetfax för att kunna använda funktionen Internetfax och Skanna till e-postserver.)

6. Lägg till eller ta bort genvägsnummer eller kortnummer
    • För att lägga till genvägsnummer:

Tryck på image eller image för att placera markören efter det sista numret.

Håll sedan knappen Shortcut (Genväg) intryckt och ange den ensiffriga genvägsplatsen för det nummer du vill lägga till.

• För att lägga till kortnummer:

Tryck på image eller image för att placera markören efter det sista numret.

Tryck sedan på image och ange sedan det tresiffriga kortnummer för det nummer du vill lägga till.

• För att ta bort genvägsnummer eller kortnummer, tryck på image eller image för att placera markören under det nummer du vill ta bort och tryck sedan på Clear (Rensa).

När du är klar med redigeringen, tryck på OK.
  7. Tryck på OK.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image [(Fax)]>[Adressbok]>[Redigera]>[Ändra].
  2. Tryck på image eller image för att visa den grupp du önskar och tryck sedan på den.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Lägg t/ta bort] och tryck därefter det.
  4. Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill lägga till eller radera.
  5. Gör följande för de nummer du vill ändra:
    • Tryck på kryssrutan vid numret för att markera det och lägga till ett nummer i gruppen.
    • Tryck på kryssrutan vid numret för att ta bort markeringen och ta bort ett nummer från gruppen.
  6. Tryck på [OK].
  7. Tryck på [OK].
  8. Tryck på image.