Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Faxa via Internet (I-Fax) > Alternativ för I-Fax > Vidarebefordra e-post- eller faxmeddelanden

Vidarebefordra e-post- eller faxmeddelanden

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Med Brothers I-Fax-funktion kan du vidarebefordra e-postmeddelanden eller standardfax till en annan dator, till en faxmaskin eller till en annan I-Faxmaskin. Aktivera funktionen för vidaresändning från maskinens kontrollpanel.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Minnesmottagn.] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Vidares./Lagra] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax vidaresändn.] och tryck sedan på OK.
  6. Ange mottagarens faxnummer eller e-postadress.
  7. Tryck på OK.
  8. Om du väljer e-postadressen, trycker du på image eller image för att välja den filtyp du önskar och trycker sedan på OK.
    image
    För att skriva ut fax som mottagits på maskinen så att du får en kopia trycker du på image eller image för att visa alternativet [Backup utskr.] och trycker sedan på OK. Tryck på image eller image för att välja alternativet [] och tryck sedan på OK.
  9. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

För att aktivera funktionen vidarebefordran av e-post från maskinens kontrollpanel:
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Minnesmottagn.].
  2. Tryck på [Fax vidaresändn.].
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på [Manuell] för att ange faxnumret för mottagaren (upp till 20 siffror) genom att använda LCD-skärmen.

Tryck på [OK].

• Tryck på [Adressbok].

Tryck på image eller image för att visa det faxnummer eller den e-postadress som du vill vidarebefordra dina fax till.

Tryck på det faxnummer eller den e-postadress du vill använda.

4. Om du väljer e-postadress, välj den filtyp du vill ha.
    image
    Tryck på [Backuputskr.: På] för att skriva ut mottagna faxmeddelanden på din maskin så att du får en kopia.
  5. Tryck på image.