Registrera ett nummer i blockeringslistan

Relaterade modeller:MFC‑L2800DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Registrera nummer i blockeringslistan om du inte vill ta emot fax eller samtal från vissa nummer. Maskinen kan registrera upp till 100 fax- eller telefonnummer från nummerpresentationsminnet.

• Du måste beställa nummerpresentationstjänsten hos ditt lokala telefonbolag.
  • Numret som du vill registrera måste finnas i nummerpresentationsminnet.
  • Nummerpresentationsfunktionen är inte tillgänglig i vissa länder.

MFC-L2800DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på Menu (Menyn).
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Lista blockerade] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Registrera] och tryck sedan på OK.

Maskinen visar numren i nummerpresentationsminnet.

6. Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill registrera och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på image för att registrera numret.
    image
    För att avsluta utan att registrera numret, tryck på image.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Inkommande gräns]>[Lista blockerade]>[Registrera].
    Maskinen visar numren i nummerpresentationsminnet.
  2. Tryck på image eller image för att visa det nummer du vill registrera och tryck sedan på det.
  3. Tryck på [Ja].
  4. Tryck på image.