Hjem > Kopiere > Kopiere begge sider av papiret (2-sidig)

Kopiere begge sider av papiret (2-sidig)

Reduser mengde papir du bruker ved å kopiere på begge sider av papiret.
  • Du må velge et oppsett for 2-sidig kopiering fra følgende alternativer før du kan starte 2-sidig kopiering.
  • Oppsettet til det originale dokumentet ditt bestemmer hvilket oppsett for 2-sidig kopiering du bør bruke.
  • (For ADF-modeller) Til viktige eller skjøre dokumenter brukes maskinens skannerglass.
  • (For ADF-modeller) Hvis du vil bruke den automatiske 2-sidige kopieringsfunksjonen, må du mate dokumentet inn i ADF-en.
  • Når du manuelt tar 2-sidige kopier fra et 2-sidig dokument, skal du bruke skannerglassplaten.
  • Velg papirstørrelsen A4 når du bruker alternativet for 2-sidig kopiering.
Stående
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image
Liggende
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Gjør ett av følgende:
    • For MFC-modeller

Trykk på image (Copy (Kopi)).

Bruk talltastaturet til å angi hvor mange kopier du ønsker.

• For DCP-modeller

Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.

2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på 2-sided.

• Trykk på Options (Alternativer) eller Copy/Scan Options (Kopi/Skann Alternativer).

Trykk på image eller image for å velge [Dobbeltsidet], og trykk deretter på OK.

3. Trykk på image eller image for å vise [Oppsett Lang] eller [Oppsett Kort] og trykk deretter på OK.
  4. Velg blå på den lange eller den korte kanten.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Langside] eller [Kortside] og trykk deretter på OK.
    MERK
    (For DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW) Du kan ikke bruke ADF hvis du velger [Langside]. Bruk skannerglassplaten.
  6. Trykk på Start.
    Hvis du har lagt dokumentet i ADF-en, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
    Hvis du bruker skannerglassplaten, kan du gå til neste trinn.
  7. Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter image for å skanne neste side.
  8. Når du har skannet alle sidene, trykker du på image for å velge [Nei]-alternativet.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Trykk på image ([Kopi]).
  2. Angi antall eksemplarer.
  3. Trykk på [Alternativer].
  4. Trykk på image eller image for å vise [Tosidig kopi]-alternativet og trykk deretter på [Tosidig kopi].
  5. Trykk på image eller image for å vise layoutalternativene, og trykk deretter på alternativet du ønsker.
    MERK
    (For DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW) Du kan ikke bruke ADF hvis du velger [2-si.⇒2-si.]. Bruk skannerglassplaten.
  6. Når du er ferdig, trykk på [OK].
  7. Trykk på [Start]. Hvis du har lagt dokumentet på ADF-en, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.
    Hvis du bruker skannerglassplaten, kan du gå til neste trinn.
  8. Etter at maskinen skanner siden, legger du neste side på skannerglasset og trykker deretter [Fortsett] for å skanne neste side.
  9. Når du er ferdig, trykk på [Avslutt] for å fullføre.