Hjem > Fakse > PC-FAX > PC-FAX for Windows > Oversikt over PC-FAX (Windows) > Konfigurere PC-Fax-adressebok (Windows) > Slette et medlem eller en gruppe i PC-FAX-adresseboken (Windows)

Slette et medlem eller en gruppe i PC-FAX-adresseboken (Windows)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).
    Dialogboksen Adressebok vises.
    image
  3. Velg medlemmet eller gruppen som du vil slette.
  4. Klikk på image (Slett).
  5. Når bekreftelsesdialogboksen vises, skal du klikke på OK.