Eksportere PC-FAX-adresseboken (Windows)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Du kan eksportere adresseboken som en ASCII-tekstfil (*.csv), et vKort (et elektronisk visittkort) og lagre den på datamaskinen din.
  • Du kan ikke eksportere gruppeinnstillingene når du eksporterer Adressebok-dataene.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).
    Dialogboksen Adressebok vises.
    image
  3. Klikk på Fil>Eksporter.
  4. Velg ett av følgende:
    • Tekst
      Dialogboksen Velg elementer vises. Gå til neste trinn.
    • vCard
      Du må velge medlemmet som du ønsker å eksportere fra adresseboken din, før du velger dette alternativet.
      Bla gjennom til mappen hvor du vil lagre vKortet, skriv inn navnet på vKortet i Filnavn-feltet og klikk på Lagre.
  5. I Tilgjengelige elementer-feltet, velg dataene som du vil eksportere, og klikk deretter på Legg til >>-knappen.
    image
    Velg og legg elementene til i den rekkefølgen de skal vises i på listen.
  6. Hvis du eksporterer til en ASCII-fil, under Skilletegn-delen velger du Tabulator- eller Komma-alternativet for å skille datafeltene.
  7. Klikk på OK.
  8. Bla gjennom til mappen på datamaskinen hvor du vil lagre dataene, skriv inn filnavnet og klikk på Lagre.