Konfigurere PC-FAX-mottak på datamaskinen din (Windows)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Dobbeltklikk på image-ikonet (PC-Fax Receive (Klar)) på oppgavelinjen på datamaskinen.
    PC-FAX Receive (PC-FAX-mottak)-vinduet vises.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Konfigurer disse alternativene som nødvendig:
    Valg
    Konfigurer at PC-FAX-mottak starter automatisk når du starter Windows.
    Lagre
    Konfigurer banen for å lagre PC-FAX-filer og velge format for mottatt dokument.
    Last opp til
    Konfigurer banen til serveren og velg alternativet for å laste opp automatisk eller manuelt (bare tilgjengelig for administratorer).
    Enhet
    Velg maskinen du vil skal motta PC-FAX-filer.
    Lås (bare tilgjengelig for administratorer)
    Unngå at brukere uten administratortilgang kan konfigurere innstillingsalternativene som vises ovenfor.
    image
  4. Klikk på OK.