Hjem > Fakse > PC-FAX > PC-FAX for Windows > Motta fakser på datamaskinen (Windows) > Motta fakser ved å bruke PC-FAX-mottak (Windows)

Motta fakser ved å bruke PC-FAX-mottak (Windows)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Programvaren Brother PC-FAX-mottak lar deg vise og lagre fakser på datamaskinen. Den installeres automatisk når du installerer Brothers programvare og drivere, og fungerer på både lokale og nettverkstilkoblede maskiner.

PC-FAX-mottak har bare støtte for svart-hvitt-fakser.

Når du slår av datamaskinen, fortsetter maskinen å motta og lagre faksene i maskinens minne. Maskinens LCD-skjerm vil vise antall lagrede fakser som er mottatt. Når du starter programmet, overfører programvaren alle mottatte fakser til datamaskinen på én gang. Du kan aktivere alternativet Utskrift av sikkerhetskopi hvis du vil at maskinen skal skrive ut en kopi av faksen før faksen sendes til datamaskinen eller før datamaskinen blir slått av. Du kan konfigurere innstillingene for Utskrift av sikkerhetskopi fra maskinen.