Hjem > Nettverk > Støttede grunnleggende nettverksfunksjoner

Støttede grunnleggende nettverksfunksjoner

Relaterte modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Maskinen støtter ulike funksjoner avhengig av operativsystemet. Bruk denne tabellen for å se hvilke nettverksfunksjoner og -tilkoblinger som støttes av hvert enkelt operativsystem.

Operativsystemer

Windows

Windows Server

macOS

Utskrift

Ja

Ja

Ja

Skanning

Ja

Ja

PC-Fax Send (tilgjengelig for enkelte modeller)

Ja

Ja

PC-faks Motta (tilgjengelig for enkelte modeller)

Ja

Webbasert administrasjon *1

Ja

Ja

Ja

Status Monitor

Ja

Veiviser for driverdistribusjon

Ja

Ja

*1
Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd". Vi anbefaler at du straks endrer standardpassordet for å beskytte maskinen mot uautorisert tilgang.
image
  • Når du kobler maskinen til et eksternt nettverk, slik som Internett, er det viktig å beskytte nettverksmiljøet med en egen brannmur eller på andre måter for å forhindre lekkasje av informasjon som skyldes feil innstillinger eller uautorisert tilgang av tredjeparter med onde hensikter.

• Det vises en advarsel når maskinen er koblet til det globale nettverket. Når du ser denne advarselen, anbefaler vi på det sterkeste at du kontrollerer nettverksinnstillingene og deretter kobler til på nytt til et sikkert nettverk.

• Når du aktiverer maskinens funksjon for filtrering av global nettverkskommunikasjon, blokkeres tilgangen fra det globale nettverket. Funksjonen for filtrering av global nettverkskommunikasjon kan forhindre at maskinen mottar enkelte utskrifts- eller skannejobber fra en datamaskin eller mobil enhet som bruker en global IP-adresse.