Hjem > Feilsøking > Tilbakestille maskinen > Oversikt over nullstilling av funksjoner

Oversikt over nullstilling av funksjoner

Følgende funksjoner for nullstilling er tilgjengelige:

image
Koble fra grensesnittkabelen før du velger funksjonen for nullstilling av nettverksinnstillinger, nullstilling av alle innstillinger eller fabrikknullstilling.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

image
Inndelte nullstillingsfunksjoner er ikke tilgjengelig for enkelte modeller.
  1. Nullstilling av maskin

Denne funksjonen nullstiller følgende innstillinger:

• Programmerte faksjobber i minnet (for MFC-modeller)

(Utsatt sending)

• Melding på faksforside (For MFC-modeller)

• Fjernalternativer for faks (for MFC-modeller)

(Fjerntilgangskode, Fakslagring, Faksvideresending og PC-FAX-mottak (kun Windows))

• Språkinnstilling

2. Nullstill nettverksinnstillinger (For nettverksmodeller)

Nullstill utskriftsserveren til standardinnstillingene (inkludert all informasjon om IP-adresser, bortsett fra administratorpassordet).

3. Nullstill adressebok og faksinnstillinger (for MFC-modeller)

Denne funksjonen nullstiller følgende innstillinger:

• Adressebok

(Snarvei / Hurtigvalg / Oppsettgrupper)

• Programmerte faksjobber i minnet

• Apparatets ID

(navn og nummer)

• Melding på faksforside

• Fjernalternativer for faks

(Fjerntilgangskode, Fakslagring, Faksvideresending og PC-FAX-mottak (kun Windows))

• Rapport

(Sendingsverifiseringsrapport, Tlf. Indeksliste, Faksaktivitetsrapport)

• Passord for innstillingslås

4. Nullstill alle innstillinger

Du kan tilbakestille alle maskininnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Nullstilling av alle innstillinger tar mindre tid enn tilbakestilling til fabrikkinnstilling.

5. Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Bruk Nullstill innstillinger-funksjonen til å nullstille alle maskinens innstillinger til innstillingene som ble opprinnelig stilt inn på fabrikken.

Tilbakestilling til fabrikkinnstilling tar mindre tid enn nullstilling av alle innstillinger.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør dette når maskinen skal avhendes.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Nullstilling av maskin

Du kan nullstille alle maskininnstillingene som du har endret, som dato og klokkeslett og ringeforsinkelse.

Adresseboken, faksrapporter og anropslogg gjenstår. (For MFC-modeller)

2. Nullstill nettverksinnstillinger (for nettverksmodeller)

Nullstill utskriftsserveren til standardinnstillingene (inkludert all informasjon om IP-adresser, bortsett fra administratorpassordet).

3. Nullstill adressebok og faksinnstillinger (for MFC-modeller)

Denne funksjonen nullstiller følgende innstillinger:

• Adressebok

(Adresser og grupper)

• Programmerte faksjobber i minnet

• Apparatets ID

(navn og nummer)

• Melding på faksforside

• Fjernalternativer for faks

(Fjerntilgangskode, Fakslagring, Faksvideresending og PC-FAX-mottak (kun Windows))

• Rapport

(Sendingsverifiseringsrapport, Tlf. Indeksliste, Faksaktivitetsrapport)

• Passord for innstillingslås

4. Nullstill alle innstillinger

Du kan tilbakestille alle maskininnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Nullstilling av alle innstillinger tar mindre tid enn tilbakestilling til fabrikkinnstilling.

5. Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Bruk Nullstill innstillinger-funksjonen til å nullstille alle maskinens innstillinger til innstillingene som ble opprinnelig stilt inn på fabrikken.

Tilbakestilling til fabrikkinnstilling tar mindre tid enn nullstilling av alle innstillinger.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør dette når maskinen skal avhendes.