Hjem > Fakse > Sende en faks > Sende en faks

Sende en faks

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Trykk på image (Fax (Faks)).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved faksing av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  3. Slå faksnummeret.
    • Bruke talltastaturet

Angi faksnummeret med talltastaturet.

image
    • Bruke Shortcut (Snarvei)-knappen

Hold Shortcut (Snarvei)-knappen nede og tast deretter inn snarveinummeret ved bruk av talltastaturet.

image
    • Bruke hurtigvalgnumrene

Trykk to ganger på image, og angi det tresifrede hurtigvalgnummeret. Trykk på OK.

4. Trykk på Start.
    Maskinen skanner og sender dokumenter.
    Hvis du la dokumentet på skannerglassplaten, følger du anvisningene i tabellen:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Ja

For å skanne neste side trykker du på image for å velge Ja-alternativet og deretter legger du neste side på skannerglassplaten.

Trykk på OK for å skanne siden.

Nei(Send)

Når at du har skannet den siste siden, trykk på image for å velge Nei(Send)-alternativet (eller trykk på Start igjen).

Maskinen sender dokumentet.

• Vil du stanse faksingen, trykker du på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved faksing av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis faksforhåndsvisning er innstilt til [Av], trykk på image ([Faks]).

• Hvis faksforhåndsvisning er innstilt til [], trykk på image ([Faks]) og deretter på [Fakse].
  3. Slå faksnummeret.
    • Bruke talltastaturet

Trykk på tallene for å angi faksnummeret.

image
    • Bruke adresseboken

Trykk på image ([Adressebok]), og utfør deretter én av følgende:

• Trykk på image eller image for å vise nummeret du ønsker, og trykk deretter på det.
      • Trykk på image, skriv navnet og trykk på [OK]. Trykk på navnet du ønsker å ringe.

Når du er ferdig, trykk på [Bruk].

• Bruke anropsloggen

Trykk på image ([Samtale- logg]) og trykk deretter på [Utg. samtale]-alternativet.

Trykk på image eller image for å vise faksnummeret du ønsker, og trykk deretter på det.

Trykk på [Bruk] for å sende en faks.

4. Trykk på [Start faks].
    Maskinen skanner og sender dokumenter.
    Hvis du la dokumentet på skannerglassplaten, følger du anvisningene i tabellen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Ja

For å skanne neste side trykker du på Ja-alternativet, og deretter legger du neste side på skannerglassplaten.

Trykk på OK for å skanne siden.

Nei

Etter at du har skannet den siste siden, trykk på Nei-alternativet.

Maskinen sender dokumentet.

Hvis du vil stanse faksingen, trykker du på image.

Når LCD-skjermen viser [Avbryte jobb?], trykker du på [Ja].