Aktivere sendingsbekreftelse for sendingsverifiseringsmelding

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nettverk]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [E-post/IFAX]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Setup mail TX]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Bekreftelse]-alternativet og trykk deretter på OK.
  6. Velg [] eller [Av] for å aktivere eller deaktivere Send varsel-funksjonen, og trykk deretter på OK.
    Når Send varsel er På, har faksen et ekstra felt kalt MDN (Message Disposition Notification), som inneholder informasjon om levering av meldingen.
    image
    Maskinen til faksens mottaker må støtte MDN-feltet for å kunne sende en varselrapport.
  7. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[E-post/IFAX]>[Setup mail TX]>[Bekreftelse].
  2. Velg [] eller [Av] for å aktivere eller deaktivere Send varsel-funksjonen.
    Når Send varsel er På, har faksen et ekstra felt kalt MDN (Message Disposition Notification), som inneholder informasjon om levering av meldingen.
    image
    Maskinen til faksens mottaker må støtte MDN-feltet for å kunne sende en varselrapport.
  3. Trykk på image.