Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Faks over Internett (I-faks) > Sende en Internett-faks (I-faks)

Sende en Internett-faks (I-faks)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Du sender I-faks på samme måte som vanlig faks. Kontroller at mottakerens informasjon er lagret i adresseboken for e-post, og legg dokumentet du vil sende via I-faks, i Brother-maskinen.
image
  • Hvis datamaskinen du vil sende et dokument til, ikke kjører Windows Server 2012/2012 R2/2016/2019/2022, Windows 10 eller Windows 11, må du be eieren av datamaskinen om å installere programvare som kan vise TIFF-filer.
  • Bruk ADF hvis du vil sende flere sider.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Trykk på image (Fax (Faks)).
  2. For å endre innstillingene for fakssending, trykk på Menu (Meny) og trykk deretter på image eller image for å vise [Faks]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Opprett send.]-alternativet, og trykk deretter på OK. Trykk på OK når du er ferdig med å endre innstillinger.
  4. Velg et hurtigvalg- eller snarveinummer.
    image

Før du angir en mottakers e-postadresse, må du sørge for at du har lagt til e-postadressen i hurtigvalg eller en snarvei ved hjelp av Webbasert administrasjon.

5. Trykk på Start.
    Maskinen starter skanningen. Når dokumentet er skannet, overføres det til mottakeren via SMTP-serveren. Du kan avbryte sendingen ved å trykke på Stop/Exit (Stopp/Avslutt) mens dokumentet skannes. Når overføringen er fullført, går maskinen over i hvilemodus.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis faksforhåndsvisning er slått [Av], trykk på [Faks].

• Hvis faksforhåndsvisning er slått [], trykk på [Faks] og trykk deretter på [Fakse].
  2. Vil du endre innstillingene for fakssending, trykker du på [Alternativer].
  3. Trykk på image eller image for å bla gjennom faksinnstillingene. Når innstillingen du ønsker vises, kan du trykke på den og velge alternativet du vil bruke. Trykk på [OK] når du er ferdig med å endre innstillingene.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på image, angi e-postadressen og trykk på [OK].
    • Trykk på [Adressebok], velg e-postadressen til mottakeren og trykk deretter på [Bruk].
  5. Trykk på [Start faks].
    Maskinen starter skanningen. Når dokumentet er skannet, overføres det til mottakeren via SMTP-serveren. Du kan avbryte sendingen ved å trykke på image mens dokumentet skannes. Når overføringen er fullført, går maskinen over i hvilemodus.