Koti > Tulostus > Universal Print > Laitteen rekisteröinti Universal Print -palveluun WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Laitteen rekisteröinti Universal Print -palveluun WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

• Varmista, että olet määrittänyt aikavyöhykkeen oikean päivämäärän ja kellonajan.
  • Jos verkossasi käytetään välityspalvelinta, määritä välityspalvelimen asetukset.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Valitse Universal Print -valintaruutu ja napsauta Advanced Settings (Lisäasetukset).
  6. Vaihda kentässä Device Name (Laitteen nimi) näkyvä laitteesi nimi tarvittaessa.
    image

Merkkien ?, /, \, ", :, <, >, | tai * käyttäminen saattaa aiheuttaa lähetysvirheen.

7. Valitse Register (Rekisteröi).
    image
    Jos tapahtuu virhe, noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  8. Universal Print -käyttäjäkoodi näkyy tässä. Napsauta painiketta Sign in (Kirjaudu sisään) ja kirjoita käyttäjäkoodi.
  9. Suorita rekisteröityminen noudattamalla näytön ohjeita.