Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Ajan synkronointi SNTP-palvelimen kanssa WWW-pohjaisen hallinnan avulla > Päivämäärän ja ajan määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Päivämäärän ja ajan määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Synkronoi laitteen käyttämä aika SNTP-aikapalvelimeen määrittämällä päivämäärä ja kellonaika.

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin maissa.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Date&Time (Päivämäärä ja aika) vasemmassa selauspalkissa.
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Tarkista Time Zone (Aikavyöhyke)-asetukset.
    image
    Valitse sijaintisi ja UTC-ajan välinen aikaero Time Zone (Aikavyöhyke)-pudotusvalikosta. Esimerkiksi Yhdysvaltain ja Kanadan Eastern Time -ajan aikavyöhyke on UTC-05:00.
  6. Valitse Synchronize with SNTP server (Synkronoi SNTP-palvelimeen) -valintaruutu.
  7. Valitse Submit (Lähetä).
    image
    Voit määrittää myös päiväyksen ja kellonajan manuaalisesti.