Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Ajan synkronointi SNTP-palvelimen kanssa WWW-pohjaisen hallinnan avulla > SNTP-protokollan määrittäminen WWW-pohjaisella hallinnalla

SNTP-protokollan määrittäminen WWW-pohjaisella hallinnalla

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Määritä SNTP-protokolla synkronoimaan laitteen todennuksessa käyttämä aika SNTP-aikapalvelimen ajan kanssa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Aktivoi asetukset valitsemalla SNTP -valintaruutu.
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Ota asetukset käyttöön käynnistämällä Brother-laite uudelleen.
  8. Valitse SNTP-valintaruudun vierestä Advanced Settings (Lisäasetukset).
  9. Määritä asetukset.
    Valinta Kuvaus
    Status (Tila)

Näyttää, onko SNTP-protokolla käytössä vai pois käytöstä.

Synchronization Status (Synkronointitila)

Vahvista viimeisimmän synkronoinnin tila.

SNTP Server Method (SNTP-palvelinmenetelmä) Valitse AUTO (AUTOMAATTINEN) tai STATIC (STAATTINEN).
    • AUTO (AUTOMAATTINEN)

Jos verkossasi on DHCP-palvelin, SNTP-palvelin hankkii osoitteen automaattisesti palvelimelta.

• STATIC (STAATTINEN)

Kirjoita haluttu osoite.

Primary SNTP Server Address (Ensisijaisen SNTP-palvelimen osoite)

Secondary SNTP Server Address (Toissijaisen SNTP‑palvelimen osoite)

Kirjoita palvelimen osoite (enintään 64 merkkiä).

Toissijaisen SNTP-palvelimen osoitetta käytetään ensisijaisen SNTP-palvelimen osoitteen varajärjestelmänä. Jos ensisijainen palvelin ei ole käytettävissä, laite ottaa yhteyden toissijaiseen SNTP-palvelimeen.

Primary SNTP Server Port (Ensisijaisen SNTP-palvelimen portti)

Secondary SNTP Server Port (Toissijaisen SNTP‑palvelimen portti)

Kirjoita porttinumero (1 - 65535).

Toissijaisen SNTP-palvelimen porttia käytetään ensisijaisen SNTP-palvelimen portin varajärjestelmänä. Jos ensisijainen portti ei ole käytettävissä, laite ottaa yhteyden toissijaiseen SNTP-porttiin.

Synchronization Interval (Synkronointiväli) Kirjoita palvelimen synkronointiyritysten välinen tuntimäärä (1–168 tuntia).
  10. Napsauta Submit (Lähetä).