Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Välityspalvelimen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Välityspalvelimen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Jos verkkosi käyttää välityspalvelinta, seuraavat välityspalvelintiedot on määritettävä WWW-pohjaista hallintaa käyttämällä:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • Käyttäjänimi
  • salasana.
image
  • Suosittelemme seuraavien verkkoselaimien uusimman version käyttämistä:
    • Microsoft Edge, Firefox ja Google Chrome Windowsille
    • Safari, Firefox ja Google Chrome Mac-käyttöjärjestelmässä
    • Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä
    • Safari ja Google Chrome iOS-käyttöjärjestelmässä
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä huolimatta siitä, mitä selainta käytät.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Varmista, että Proxy (Välityspalvelin)-valintaruutu on valittu ja napsauta Submit (Lähetä).
  6. Napsauta Proxy (Välityspalvelin) -kentässä Advanced Settings (Lisäasetukset).
  7. Syötä välityspalvelimen tiedot.
  8. Napsauta Submit (Lähetä).