Faksien siirto tietokoneeseen

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Varmista, että olet asentanut ohjelmiston ja ohjaimet tietokoneeseesi.
  2. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.
    PC-FAX Receive (PC-Fax vas.ot.)-ikkuna avautuu.
  3. Varmista, että olet määrittänyt [PC-Fax vas.ot.] laitteeseen.
    Jos laitteen muistissa on fakseja, kun määrität PC-Fax-vastaanottoa, LCD-näyttöön tulee viesti [Läh. fax PC:hen?].
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit siirtää kaikki faksit tietokoneellesi painamalla image tai image valitaksesi [Kyllä] ja painamalla sitten OK.
    • Voit sulkea ja jättää faksit muistiin painamalla image tai image valitaksesi [Ei] ja painamalla sitten OK.
  5. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Varmista, että olet asentanut ohjelmiston ja ohjaimet tietokoneeseesi.
  2. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Vastaanota.
    PC-FAX Receive (PC-Fax vas.ot.)-ikkuna avautuu.
  3. Varmista, että olet määrittänyt [PC-Fax vas.ot.] laitteeseen.
    Jos laitteen muistissa on fakseja, kun määrität PC-Fax-vastaanottoa, LCD-näyttöön tulee viesti [Läh. fax PC:hen?].
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit siirtää kaikki faksit tietokoneeseesi painamalla [Kyllä].
    • Voit poistua ja jättää faksit muistiin painamalla [Ei].
  5. Paina image.