Laitteen äänenvoimakkuuden säätö

Vastaavat mallit:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Ään.voim.], ja paina sitten OK.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    Valinta
    Kuvaus
    Soittoääni

Säädä soiton äänenvoimakkutta.

Äänimerkki

Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.

Kaiutin

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

5. Paina OK.
  6. Tuo [Korkea], [Keski], [Alhainen] tai [Ei] -vaihtoehto näytölle painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tee jokin seuraavista:
    • MFC-mallit:

Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Ään.voim.].

• DCP-mallit:

Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Äänimerkki].

2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista (MFC-mallit):
    Valinta
    Kuvaus
    Soittoääni

Säädä soiton äänenvoimakkutta.

Äänimerkki

Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.

Kaiutin

Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.

3. Tuo [Ei], [Alhainen], [Keski] tai [Korkea] -vaihtoehto näytölle painamalla image tai image ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  4. Paina image.