Tila-ajastimen määrittäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Laite palaa oletustilaan sen jälkeen, kun sitä on käytetty muussa kuin oletustilassa. Tila-ajastin-asetuksella määritetään, kuinka pitkän ajan kuluttua edellisestä toiminnosta laite palaa oletustilaan. Jos valitset [Ei], laite pysyy viimeksi käyttämässäsi tilassa.
  • MFC-malleissa laitteen ohjauspaneelissa on kolme tilapainiketta: FAX, SCAN ja COPY.
  • DCP-malleissa laitteessa on skannaus- ja kopiointitilat. Oletus on kopiotila ja tila-ajastimen asetus yksi minuutti.
  1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Tilan ajastin], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image näyttääksesi [5Min]-, [2Min]-, [1Min]-, [30 s.]-, [0sek]- tai [Ei]-asetus, ja paina sitten OK.
  5. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).