Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneeli voi vaihdella mallin mukaan.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

image

1. Nestekidenäyttö (LCD)

Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Jos laite on faksitilassa, LCD-näytöllä näkyy:
    image

a. Päivämäärä ja kellonaika

b. Vastaanottotila

Kun painat COPY (Kopioi), nestekidenäytöllä näkyy:
    image

c. Kopiotyyppi

d. Kappalemäärä

e. Laatu

f. Kontrasti

g. Kopiosuhde

2. Valikkopainikkeet
    Clear (Poista)

Paina poistaaksesi syötetyt tiedot tai peruuttaaksesi senhetkisen asetuksen.

Menu (Valikko)

Avaa valikko laitteen asetusten määrittämistä varten painamalla tätä.

OK

Tallenna laitteesi asetukset tästä.

image tai image

Selaa valikkoa taakse- tai eteenpäin näillä.

image tai image
    • Selaa valikoita ja valintoja.
    • Muuta erottelutarkkuutta faksitilassa.
    image

Paina image käyttääksesi lyhytvalintanumeroita.

Options (Valinnat)

Painamalla tätä voit käyttää väliaikaisia faksaus-, skannaus- tai kopiointiasetuksia.

3. Valintanäppäimistö
    • Käytä faksi- ja puhelinnumeroiden valintaan.
    • Käytä näppäimistönä syöttääksesi tekstiä tai merkkejä.
  4. Tilapainikkeet
    FAX (Faksi)

Kytke laite faksitilaan painamalla tätä.

COPY (Kopioi)

Kytke laite kopiointitilaan painamalla tätä.

SCAN (Skannaa)

Kytke laite skannaustilaan painamalla tätä.

image

1. Toimintopainikkeet
    Redial/Pause (Uudelleenvalinta/Tauko)

Valitsee viimeksi soitetun numeron. Tällä painikkeella voidaan myös lisätä tauko pikavalintanumeroita tallennettaessa tai valittaessa numeroa manuaalisesti.

Tel/R (Puh/R)

Voit aloittaa puhelinkeskustelun nostettuasi ulkoisen puhelinkuulokkeen nopean F/P-kaksoissoiton aikana painamalla Tel/R (Puh/R).

Jos olet kytkenyt laitteen puhelinkeskukseen, voit yhdistää ulkoiseen linjaan, soittaa keskukseen tai siirtää puhelun rinnakkaispuhelimeen tällä painikkeella.

Wi-Fi (langattomat mallit)

Paina Wi-Fi-painiketta ja pidä sitä painettuna ja käynnistä langattoman verkon määritysohjelma tietokoneellasi. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

Kun Wi-Fi-merkkivalo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. Kun Wi-Fi-valo vilkkuu, langaton verkkoyhteys on katkennut tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

Resolution (Tarkkuus) (vain tietyt mallit)

Voit muuttaa faksin erottelutarkkuutta painamalla tätä painiketta.

2 in 1 (ID) Copy (2 in 1 Tunnus)

Paina kopioidaksesi henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle.

2-sided (2-puolinen)

Paina kopioidaksesi paperin molemmille puolille.

Shortcut (Pikakuvake)-painike

Voit tallentaa ja hakea enintään kymmenen faksi- ja puhelinnumeroa.

Voit käyttää tallennettuja pikavalintafaksi- ja pikavalintapuhelinnumeroja pitämällä Shortcut (Pikakuvake)-painikkeen painettuna ja painamalla sitten valintanäppäimistöstä pikavalintanumeroa, jonka olet liittänyt faksi- tai puhelinnumeroon.

2. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. LCD-näytölle tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu. Jos olet liittänyt laitteeseen ulkoisen puhelimen tai puhelinvastaajan, se on aina käytettävissä.

3. Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
    • Paina pysäyttääksesi toiminnon.
    • Paina poistuaksesi valikosta.
  4. Start (Käynn)
    • Paina aloittaaksesi faksien lähettämisen.
    • Paina aloittaaksesi kopioinnin.
    • Paina aloittaaksesi asiakirjojen skannauksen.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

image

1. LCD (nestekidenäyttö)

Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Jos laite on valmiustilassa tai kopiointitilassa, LCD-näytöllä näkyy:
    image

a. Kopiotyyppi

b. Kappalemäärä

c. Laatu

d. Kontrasti

e. Kopiosuhde

2. Valikkopainikkeet
    Menu (Valikko)

Avaa valikko laitteen asetusten määrittämistä varten painamalla tätä.

Clear (Poista)

• Paina poistaaksesi syötetyt tiedot.
    • Peruuta nykyinen asetus.

OK

Tallenna laitteesi asetukset tästä.

image tai image

Paina selataksesi valikoita ja valintoja.

3. Toimintopainikkeet
    Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat)

Painamalla tätä voit käyttää väliaikaisia skannaus- tai kopiointiasetuksia.

Wi-Fi (langattomat mallit)

Paina Wi-Fi-painiketta ja pidä sitä painettuna ja käynnistä langattoman verkon määritysohjelma tietokoneellasi. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

Kun Wi-Fi-merkkivalo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. Kun Wi-Fi-valo vilkkuu, langaton verkkoyhteys on katkennut tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

SCAN (Skannaa)

Kytke laite skannaustilaan painamalla tätä.

2 in 1 (ID) Copy (2 in 1 Tunnus)

Paina kopioidaksesi henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle.

2-sided (2-puolinen) (vain tietyt mallit)

Paina kopioidaksesi paperin molemmille puolille.

image

1. Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
    • Paina pysäyttääksesi toiminnon.
    • Paina poistuaksesi valikosta.
  2. Start (Käynn)
    • Paina aloittaaksesi kopioinnin.
    • Paina aloittaaksesi asiakirjojen skannauksen.
  3. image Virtapainike
    • Kytke laitteeseen virta painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. LCD-näytölle tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

image
  1. Kosketustoiminnolla varustettu nestekidenäyttö (LCD)
    Voit avata valikoita ja valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.
  2. Kosketuspaneeli
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Painamalla palaat aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuttaa toiminnon.
  3. Virran LED-merkkivalo

LED-merkkivalo ilmoittaa laitteen virrankäyttötilan.

4. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.
    • Katkaise virta laitteesta pitämällä image painettuna. Nestekidenäytössä näkyy [Sammutetaan] muutaman sekunnin ajan ennen virran katkeamista. Jos olet liittänyt laitteeseen ulkoisen puhelimen tai puhelinvastaajan, se on aina käytettävissä.
  5. Near Field Communication (NFC) (MFC-L2922DW/MFC-L2980DW)
    Käytä tarvittaessa korttitodennusta koskettamalla sirukortilla (IC-kortilla) laitteen NFC-symbolia.