Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > LCD-kosketusnäytön esittely

LCD-kosketusnäytön esittely

Vastaavat mallit:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Kun aloitusnäyttö on näkyvissä, voit selata muita aloitusnäyttöjä painamalla image- tai image-painiketta.

Aloitusnäytöstä näet laitteen tilan laitteen ollessa valmiustilassa. Kun tämä näyttö on näkyvissä, laite on valmis seuraavaan komentoon.

Käytettävissä olevat toiminnot vaihtelevat mallista riippuen.

image
  1. Päivämäärä ja kellonaika

Näyttää laitteeseen asetetun päivämäärän ja kellonajan.

2. Tilat
    • image [Faksi]

Siirry Faksaus-tilaan painamalla tätä.

• image [Kopioi]

Siirry Kopioi-tilaan painamalla tätä.

• image [Skannaa]

Siirry Skannaus-tilaan painamalla tätä.

• image [Suojattu tulostus]

Painallus käynnistää suojattu tulostus -toiminnon.

• image [WWW]

Kytke Brother-laite internet-palveluun painamalla tätä.

• image [Sovell.]

Kytke Brother-laite Brotherin Sovellukset-palveluun painamalla tätä.

• image [2 in 1 Tunnus]

Paina käyttääksesi 2in1 (ID) -kopiointivaihtoehtoa.

3. image Väriaine

Näyttää jäljellä oleva väriaineen käyttöiän. Paina tätä siirtyäksesi väriainevalikkoon.

4. image [Asetukset]

Siirry Asetukset-valikkoon painamalla tätä.

Jos Setting Lock on käytössä, nestekidenäytössä näkyy image-kuvake. Laitteen lukitus on poistettava asetusten muokkaamiseksi.

5. image

(Langattoman verkon tila langattomille malleille)

Määritä langattoman verkon asetukset painamalla painiketta.

Jos käytät langatonta yhteyttä, jokaisessa aloitusnäytössä näkyy nelitasoinen ilmaisin, joka kuvaa langattoman signaalin senhetkistä voimakkuutta.

image
    image

Langaton lähiverkko poistettu käytöstä

6. image [Pikakuv.]

Painamalla tätä voit luoda pikakuvakkeita usein käytetyille toiminnoille, kuten faksin lähetys, kopiointi, skannaus ja WWW-yhteyden käyttö.

image
    • Pikavalintavälilehtiä on kolme, ja jokainen välilehti voi sisältää enintään kuusi pikavalintaa. Käytettävissä on yhteensä 18 pikakuvaketta.
Tallennettu faksi(faksit)
image

Vastaanotettujen faksien lukumäärä näkyy näytön yläosassa.

Tulosta faksit painamalla image-painiketta ja painamalla sitten [Kyllä]-painiketta.

Varoituskuvake
image

Varoituskuvake image tulee näyttöön virhe- tai kunnossapitoviestin yhteydessä. Voit tarkastella sitä painamalla sanoma-aluetta ja palata valmiustilaan painamalla sitten image-painiketta.

HUOMAUTUS
  • Tämä tuote käyttää ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD:n fonttia.