Lähetyksen vahvistusviestin lähetysvahvistusten käyttöönotto

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Tuo [Verkko]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Sähköp./IFAX], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [As.sähköp.läh.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Vahvistus], ja paina sitten OK.
  6. Ota Lähetä ilmoitus -ominaisuus käyttöön tai poista se käytöstä valitsemalla [Päällä] tai [Ei] ja paina sitten OK.
    Kun lähetysilmoitus on käytössä, faksissa on lisäkenttä, jonka nimi on MDN (Viestin tilailmoitus) ja joka sisältää viestin toimitustiedot.
    image
    Faksin vastaanottajan laitteen täytyy tukea MDN-kenttää, jotta ilmoitusraportti voidaan lähettää.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Sähköp./IFAX]>[As.sähköp.läh.]>[Vahvistus].
  2. Valitse [Kyllä] tai [Ei] ottaaksesi lähetyksen vahvistusviestitoiminnon käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.
    Kun lähetyksen vahvistus on käytössä, faksi sisältää ylimääräisen viestin tilailmoituksen (Messafe Disposition Notification, MDN) kentän, joka sisältää viestin välitystiedot.
    image
    Faksin vastaanottajan laitteen on tuettava MDN-kenttää, jotta vahvistusraportti voidaan lähettää.
  3. Paina image.